Ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής, Θύελλα -Τηλυκράτης 2-2

on .

KATSIKA THLYKRATHS 30 05 2021

• Σκληρό καρύδι για τους αντιπάλους της αποδεικνύεται η Θύελλα Κατσικάς, η οποία είναι πρόθυμη να κυνηγήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες που έχει για να παραμείνει στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Η ομάδα του Νίκου Γκούρα παρά τις ελλείψεις από τραυματισμούς αλλά και δυο κρούσματα covid 19 που εντοπίστηκαν σε ποδοσφαιριστές, κατέθεσε ψυχή στο ματς με τον Τηλυκράτη που βρισκόταν στη δεύτερη θέση πριν το ματς, απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας αλλά θα μπορούσε η Θύελλα να πάρει και τη νίκη με τις ευκαιρίες που είχε ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Προβάδισμα ο Τηλυκράτης
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 στο 5’ με σουτ του Γραμματικόπουλου από σέντρα του Καταγή σε μία φάση που δεν μπόρεσε να διώξει ο Λισγάρας, ενώ στο 27’ ο Λέτσο απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Μαρούλη.
Τούμπα έφερε το  ματς η Κατσικά
Η Θύελλα έφτασε στην ισοφάριση στο 41’, όταν δόθηκε πέναλτι σε χέρι αντίπαλου αμυντικού από σουτ του Μελιγγιώτη και ο Πάνος εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1. Στις καθυστερήσεις η Κατσικά έφερε τούμπα το ματς και πέτυχε το 2-1 με φοβερό σουτ του Περβανά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με τον πιο ιδανικό τρόπο.
Στην επανάληψη, ο Ντατίδης αστόχησε με κεφαλιά στο 52’ και στο 55’ ο Πατσιούρας με τα ακροδάχτυλα έδιωξε τη μπάλα στο σουτ του Περιστέρη.
Στο 67’ ο Παπαρούνας σούταρε εντός περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λέτσο, ενώ στο 70’ ο Πετράκος για τον Τηλυκράτη εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά αστόχησε ο Κολοβός σε κενή εστία.
Ισοφάριση με Φέτση -  ευκαιρία Παπαρούνα
Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αλοπούδη από τον Τσουμάνη και ευστόχησε ο Φέτσης για το 2-2.
Η Θύελλα έχασε σημαντικές στιγμές να πάρει τη νίκη, όταν στο 88’ ο Λέτσο είπε όχι σε τετ α τετ του Παπαρούνα και στη συνέχεια αστόχησε ο παίκτης της Θύελλας και στις καθυστερήσεις (90+3) ο Λέτσο και πάλι έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Τουρμούσογλου.
Διαιτησία: Λεωνίδας (Φάλτακας- Μπάλας)
Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Μελιγγιώτης (73’ Τάτσης), Λισγάρας, Κολιούσης, Πάνος, Τσουμάνης, Γούλας (73’ Γιωτάκης-86’ Πλατιάς), Πολυχρόνης, Μαρούλης (61’ Τουρμούσογλου), Παπαρούνας, Περβανάς.
Τηλυκράτης Λευκάδας (Γιάννης Νταλακούρας): Λέτσο, Κυπαρρίσης (53’ Αλοπούδης), Καταγής, Ντόβας, Κούσας, Ντατίδης (53’ Πετράκος), Tσελάι, Βάννας, Περιστέρης (65’ Κολοβός), Φέτσης, Γραμματικόπουλος.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας- ΠΑΣ Θύελλα 2015 3-0, Κασσιόπη-Λευκίμμη 1-2, Αναγέννηση Άρτας-Αμβρακικός Λουτρού 2-0, ΠΑΣ Πρέβεζα- Κτηνοτροφικός Αστέρας 2-2, Παναγρινιακός-Μεσολόγγι 1-0, ΟΦΑΜ-Καναλάκι 0-3.
Βαθμολογία
1. ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 28
2. ΑΕ Λευκίμμης 24
3. Τηλυκράτης Λευκάδας 23
4. Κτηνοτροφικός Αστ. Καληράχης 21
5. ΟΦ Αγίου Μανθαίου 19
6. Αναγέννηση Άρτας 15
7. Παναγρινιακός 15
8. Αμβρακικός Λουτρού 14
9. ΑΟ Κασσιόπης 13
10. Θύελλα Κατσικάς 12
11. ΠΑΣ Πρέβεζας 8
12. ΑΕ Μεσολογγίου 8
13. Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας 8
14. ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου 4