«Αστεράτα» τα Γιάννενα WFC(0-1) τον Αγρ. Αστ. Αγίας Βαρβάρας

on .

GYNAIKES

• Την τέταρτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα Γιάννενα WFC που επικράτησε με σκορ 0-1 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Ράχης Ημαθίας.
Κάτω από αφόρητη ζέστη, οι παίκτριες του Ανέστη Ζώη επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να φτάσουν στο 0-1 με πλασέ της Ελπίδας Κατσάνου στο 20’.
Οι γηπεδούχες που ήταν ακίνδυνες για την εστία της Χατζηλαζάρου, ισορρόπησαν το ματς στην επανάληψη αλλά δεν απείλησαν. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενες είχαν κάποιες καλές στιγμές να βάλουν κι άλλο γκολ με πιο σημαντική την κεφαλιά της Νικοπούλου που δεν μπόρεσε να νικήσει την αντίπαλη γκολκίπερ.
Έτσι η γιαννιώτικη ομάδα έφτασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα και την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου.
Διαιτησία: Ασλανίδης(Τσικλητάρη Δ-Τσικλητάρη Β.)
Γιάννενα WFC: Χατζηλαζάρου, Νικολάου, Μπεκιάρη, Τσιούρη (60’ Κώτση), Νικοπούλου, Μαργώνη, Σεφεριάδη, Παπαδημητρίου, Καραγιαννίδου, Κατσάνου (80’΄λ.τρ. Ντόβα), Δασιοπούλου.