Άξιζε τη νίκη, Θύελλα Κατσικά- ΠΑΣ Πρέβεζα 0-0

on .

katsika preveza

• Τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η ομάδα της Κατσικάς η οποία ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Πρέβεζα.
Η ομάδα του Νίκου Γκούρα ήταν καλύτερη και έχασε αρκετές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη που με βάση την εικόνα του αγώνα την άξιζε.
Από την άλλη πλευρά η Πρέβεζα είχε κυρίως στο δεύτερο μέρος κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ αλλά όποτε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας της Κατσικάς Γιώργος Πατσιούρας έδωσε τη λύση.
Στο 30’ και στο 31’ ο Τσουμάνης απείλησε με δυο δυνατά σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία στο 42’ για την Θύελλα με τον Τσουμάνη να κάνει το σουτ όμως επάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί της Πρέβεζας.
Νέα ευκαιρία για την Κατσικά στο 60’ με τον Πολυχρόνη να βρίσκει τον Τσουμάνη αυτός να κάνει το σουτ και ο Καραπιπέρης να αποκρούει τη μπάλα.
Απείλησε η Πρέβεζα στο 64’με τον Κωσταμένα να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Ο Τσολακίδης στο 68’ βγήκε απέναντι από τον Πατσιούρα όμως την ώρα που έκανε το σουτ ο Μιχαηλίδης με σωτήρια προβολή έστειλε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 73’ σέντρα του Ρίζουν σουτ του Μιχαηλίδη η μπάλα λίγο άουτ
Πλασέ του Γκολάκου στο 90’ απέκρουσε τη μπάλα ο Πατσιούρας.
Στο 91’ αποβλήθηε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κολιούσης.
Στο 93’ ο Βασιλείου εκτέλεσε φάουλ ο Σιδέρης έκανε την κεφαλιά ο Πατσιούρας έδιωξε σωτήρια.
Διαιτησία: Αθανασίου (Νούσιας-Βάτος) Άρτας
Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Μιχαηλίδης, Ψαρράς, Τσουμάνης (69’ Ρίζος), Γούλας (77’ Νάνος), Φαρμάκης, Μπλέτσας, Πολυχρόνης (77’ Παπαρούνας), Κολιούσης.
ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Καραπιπέρης, Βασιλείου, Λεόπουλος, Τσιλιγιάννης, Κώστας, Κάγια, Κωσταμένας(71' Γκολάκου), Μπόμπορης (52’ Σιδέρης), Φερεντίνος, Σακκάς (52’ Τσάλας), Τσολακίδης.