Τη Δάφνη αντιμετωπίζει σήμερα (4.30 μ.μ.) ο ΠΑΣ

on .

pas giannina dafni

• Ήταν Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 όταν η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα επικρατούσε με 60-74 της Ελευθερίας στο Μοσχάτο για την 3η αγωνιστική, πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς, καθώς στα προηγούμενα είχε κερδίσει την Νίκη Λευκάδος και τις Εσπερίδες Καλλιθέας. Από τότε επικράτησε μία πολύμηνη αγωνιστική απραξία λόγω πανδημίας, παρά το γεγονός πώς οι ομάδες προπονούνται από τις αρχές του 2021.
Πλέον, έφτασε η ώρα της επιστροφής στα παρκέ για την ομάδα του Νίκου Δουβίτσα, η οποία σήμερα στις 4.30 μ.μ. αντιμετωπίζει τη Δάφνη στο παλαιό Γυμναστήριο Αγίου Δημητρίου Αττικής για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αν και αρχικά ο αγώνας είχε οριστεί για τις 3 το μεσημέρι, μεταφέρθηκε η ώρα ύστερα από συνεννόηση των δυο ομάδων.
Να σημειωθεί πώς οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες τον περασμένο Οκτώβριο για το Κύπελλο στο ίδιο γήπεδο όπου ο ΠΑΣ κέρδισε με 52-56.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τσιμπούρης-Κανελλόπουλος-Ρίζος (Τζουβάρας).
Ξεκούραση αυτή την αγωνιστική για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς οι αντίπαλοί τους Κρόνος Αγίου Δημητρίου και Σπόρτιγκ, έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:
1.30 μ.μ Ο.Α Χανίων-Ελευθερία Μοσχάτου, 3 μ.μ ΠΑΟΚ-Νίκη Λευκάδος, 4.30 μ.μ Δάφνη Αγίου Δημητρίου- ΠΑΣ Γιάννινα, 8 μ.μ ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Εσπερίδες Καλλιθέας.