Επιστροφή στις προπονήσεις με το μυαλό στον Ολυμπιακό

on .

PAS GIANNINA LOGO'

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης και στρώθηκαν στη δουλειά ενόψει της συνέχειας των play out μετά τη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, αλλά κυρίως για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.
Μπορεί λόγω των προκριματικών αγώνων της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, αύριο (25/03) με την Ισπανία και την ερχόμενη Τετάρτη (31/03) με την Γεωργία, να μην διεξάγονται αγώνες για τα play off και τα play out της Super League, ωστόσο στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση καθώς ακολουθεί δύσκολη συνέχεια στα play out, ενώ υπάρχουν και οι ημιτελικοί κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι Γιαννιώτες έχουν ακόμα 6 παιχνίδια στα play out και 2 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Συνολικά απομένουν 8 παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν ή 9 στην ιδανική περίπτωση που ο ΠΑΣ προκριθεί στον τελικό. 
 Σε κανονικό πρόγραμμα ο Οικονομόπουλος
Μετά το διήμερο ρεπό που είχαν οι παίκτες την Κυριακή και τη Δευτέρα, χτες το μεσημέρι οι παίκτες του ΠΑΣ επέστρεψαν στις προπονήσεις. Ο Αργύρης Γιαννίκης είδε τον Αντώνη Οικονομόπουλο να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα μετά από περίπου ένα μήνα απουσίας. Υπενθυμίζεται ότι ο Οικονομόπουλος είχε τραυματιστεί στον ώμο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, όταν υπέστη ρήξη ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης.
Αντίθετα, απών από τη χτεσινή προπόνηση ήταν ο Κρίζμαν, ο οποίος εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στη γάμπα για αυτό ήταν εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπως και ο Σιόντης που ακολουθεί θεραπεία για το οίδημα στο γόνατο. Τέλος, απουσίαζε και ο Λιάσος που έχει ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το αυριανό παιχνίδι με την Κύπρο για την προκριματική φάση του Euro 2023.
Μετά την αρχική προθέρμανση το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής με μπάλα και στη συνέχεια τακτικό παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
 Στην καλύτερη ενδεκάδα ο Εραμούσπε
Στην καλύτερη ενδεκάδα της πρεμιέρας των play off και play out  συμπεριλήφθηκε ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα Ροντρίγκο Εραμούσπε για το γκολ που πέτυχε και τη συνολική απόδοση του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός των Γιαννιωτών βρίσκεται για δεύτερη φορά στην καλύτερη ενδεκάδα μετά την 16η αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Άρη στα Γιάννινα.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε για πέμπτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος το μηδέν παθητικό στην άμυνα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με το γκολ του Εραμούσπε.
Αναλυτικά η καλύτερη ενδεκάδα είναι η εξής:  Παπαδόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Εραμούσπε (ΠΑΣ Γιάννινα), Χουάνκαρ (Παναθηναϊκός), Ίνγκανσον (ΠΑΟΚ), Ντέλετιτς (Λαμία), Μασούρας (Ολυμπιακός), Βασιλακάκης (Λαμία), Κολομπίνο (Λάρισα), Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Μακέντα (Παναθηναϊκός), Λουίς Φερνάντεθ (Αστέρας Τρίπολης).
 Κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΣ
Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League για την Παρασκευή 26 Μαρτίου στις 13:30. Η κλήση αφορά πειθαρχική δίωξη από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων και πιθανότατα αφορά οικονομικές εκκρεμότητες για έξοδα διαιτησίας και όχι κάποιο παράπτωμα στον πρόσφατο αγώνα με τον Ατρόμητο.