Π. ΚΟΛΟΚΑΣ: Υπερβολική η απόφαση να μην ξεκινήσει το παιχνίδι ΠΑΣ-ΠΑΟ

on .

pas pao

• Υπερβολική χαρακτήρισε την απόφαση του διαιτητή να μην ξεκινήσει τον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό, ο Πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας.
Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πώς πράγματι ο αγωνιστικός χώρος στους «Ζωσιμάδες» ήταν πολύ βαρύς μιας και βρέχει ασταμάτητα στα Γιάννενα και με ποσότητες πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο που αντιστοιχεί σε αυτούς τους μήνες. Ωστόσο, επεσήμανε πώς δημοσιεύτηκαν με σκοπιμότητα επιλεκτικά εικόνες την ώρα της νεροποντής όπου πράγματι το νερό συσσωρεύεται σε συγκεκριμένα σημεία και παρέθεσε εικόνες από την προθέρμανση των τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη όπου είναι προφανές πως είναι υπερβολική η απόφαση του διαιτητή να μη ξεκινήσει το παιχνίδι.
«Δηλώνω επίσης, πως σε οποιοδήποτε γήπεδο, με οποιαδήποτε υποδομή, πλην της οροφής, με τόσο πολύ νερό, επί πολλές ημέρες, θα υπήρχαν ανάλογα προβλήματα. Οι εικόνες αποτελούν απάντηση στην εύκολη δικαιολογία του κάθε προπονητή ανάλογα πως τον βολεύει, του κάθε παράγοντα ανάλογα πως τον βολεύει αλλά και της πολιτικής σπέκουλας διαφόρων. Ναι, υπάρχει πρόβλημα, αλλά ως εδώ οι υπερβολές», κατέληξε ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ.