Συγχαίρει την Εθνική Ελλάδος για την πρόκριση ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

basket

• Σπουδαία πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ που θα γίνει σε Γαλλία (Στρασβούργο) και Ισπανία (Βαλένθια) από τις 17 έως τις 27 Ιουνίου πήρε η Εθνική Ελλάδος των Γυναικών.
Στους δυο τελευταίους προκριματικούς αγώνες που έγιναν στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στις 4 και στις 6 του μήνα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Βασίλη Μασλαρινού κέρδισε αρχικά την Ισλανδία με 95-58 σε ένα παιχνίδι που πήρε χρόνο συμμετοχής και η παίκτρια του ΠΑΣ Γιάννινα Αγγελική Βιντσιλαίου.
Στον αγώνα με τη Βουλγαρία η Εθνική έψαχνε νίκη με 18 πόντους διαφορά, ώστε να προκριθεί ως μία από τις πέντε καλύτερες δεύτερες των ομίλων της προκριματικής φάσης. Και τα κατάφερε! Με γκολ-φάουλ της κόρης του Παναγιώτη Φασούλα, Μαριέλλας στα 12’’ πριν τη λήξη του αγώνα, η Εθνική έφτασε στο τελικό 73-55 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση, σε ένα ματς που η Α. Βιντσιλαίου ήταν εκτός αποστολής.
Συγχαρητήρια από τον
ΠΑΣ Γιάννινα
Η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχάρη με ανακοίνωσή της την Εθνική ομάδα για την πανάξια πρόκρισή της στο Ευρωμπάσκετ του 2021 μετά τη νίκη της επί της Βουλγαρίας με 18 πόντους διαφορά (73-55), όσους ακριβώς χρειαζόταν για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο της πρόκρισης!