Παρεμβάσεις και αναβαθμίσεις το 2020 στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων

on .

kleisto
Η χρονιά που έφυγε πριν λίγες μέρες ήταν αναμφίβολα ιδιαίτερη και απρόβλεπτη, αλλά αυτό δεν πτόησε την Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Ιωαννίνων να υλοποιήσει τα σχέδιά αναβάθμισης της εγκατάστασης που είχε προγραμματίσει για το 2020.
Στην απολογιστική της ανακοίνωση για το 2020, τονίστηκε πώς η Επιτροπή Λειτουργίας κλήθηκε να διαχειριστεί την υποχρεωτική διακοπή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και να εφαρμόζει πιστά τα συνεχώς μεταβαλλόμενα προπονητικά και αγωνιστικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 
Όπως αναφέρεται, τα ελάχιστα μεμονωμένα κρούσματα Covid-19 αθλητών που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Νέου Κλειστού αντιμετωπίστηκαν βάσει πρωτοκόλλων ΕΟΔΥ, ενώ  όλα  τα αυστηρά μέτρα προστασίας τηρήθηκαν πιστά, τόσο από το προσωπικό του γηπέδου όσο και από τους συλλόγους, με αποτέλεσμα να μην διαδοθεί ο ιός μεταξύ των αθλητών των συλλόγων.
Υλοποίηση σχεδίων
Πάντως, η Επιτροπή Λειτουργίας αναγνωρίζει πώς στο γεγονός της αναβάθμισης της εγκατάστασης έχει σημαντική συμβολή ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, καθώς ανταποκρίθηκε άμεσα σε όλες τις προτάσεις της Επιτροπής Λειτουργίας και απέδειξε ξανά πως στηρίζει με πράξεις την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών στην πόλη.   
Στις κυριότερες παρεμβάσεις που έγιναν την περασμένη χρονιά περιλαμβάνονται η ανακατασκευή του αποδυτηρίου των διαιτητών για να εξυπηρετούνται τρεις διαιτητές ανά αγώνα αλλά και η τροποποίηση των δυο μεγαλύτερων αποδυτηρίων προς διευκόλυνση των αθλητών ΑμεΑ. Αντικαταστάθηκαν, επίσης, όλα τα  φωτιστικά παλιάς τεχνολογίας με φωτιστικά τεχνολογίας Led, μπήκε ηλεκτρονικός πίνακας του σκορ με περισσότερες δυνατότητες και ο παλιός παραδόθηκε στον Δήμο Ζίτσας για  να χρησιμοποιηθεί στο καινούργιο κλειστό γυμναστήριο που πρόκειται να κατασκευάσει. Όσο για τον εξωτερικό χώρο στάθμευσης, αυτός διαγραμμίσθηκε και απαριθμεί 97 θέσεις οχημάτων, επτά θέσεις οχημάτων ΑμεΑ και δυο θέσεις λεωφορείων, καθώς και θέσεις για μοτοσυκλέτες και ποδήλατα.
Ευχαριστίες!
Η Επιτροπή Λειτουργίας ευχαρίστησε ιδιαίτερα μέσω της σχετικής ανακοίνωσης την γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ» και ειδικά τον Αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο, Μιχάλη Παναγιωτάκη, για την χορηγία μίας οθόνης 65 ιντσών, τον φυσικοθεραπευτή Αναστάσιο Τόλη για την χορηγία ενός κρεβατιού φυσικοθεραπείας, τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Λιθαρίτσια» Νίκο Καντζά, για την χορηγία δείπνου φιλοξενίας ομάδων αλλά και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση όσων έγιναν στο Νέο Κλειστό.