«Κακός δαίμονας» για τον ΠΑΣ ο Αστέρας Τρίπολης

on .

PAS GIANNINA PROPONHSH 18 12 2020

Τις δύο τελευταίες προπονήσεις του θα πραγματοποιήσει σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ενόψει της δευτεριάτικης (21/12, 5:15 μ.μ.) αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Ζωσιμάδες» για την 13η αγωνιστική της Super League, τον τελευταίο αγώνα του 2020 για τους Γιαννιώτες.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη προέρχεται από ήττα με 2-0 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να κλείσει τη χρονιά με νίκη-τρίποντο και θετικό πρόσημο ανεβαίνοντας σε καλύτερη βαθμολογικά θέση. Ο Τρικαλινός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του τιμωρημένου λόγω κίτρινων καρτών Αλέξανδρου Καρτάλη.
Στις προπονήσεις έχουν επιστρέψει οι Κρίζμαν, Λέο και Λώλης και έτσι ο Γιαννίκης έχει διαθέσιμες επιλογές για την επίθεση, αλλά και για τη διάταξη με την οποία θα παρατάξει τη γιαννιώτικη ομάδα. Ο Γάλλος επιθετικός Λέο έχει επανέλθει πλήρως μετά το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί βασικός τη Δευτέρα. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Κροάτης Κρίζμαν, αν και έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης με τους συνεχόμενους τραυματισμούς και τις υποτροπές που υπέστη. Τέλος, το τεχνικό επιτελείο των Γιαννιωτών δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Λώλη, ο οποίος επέστρεψε από θλάση και το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης η οποία έχει τέσσερα χρόνια να χάσει στα Γιάννενα.
Η χτεσινή προπόνηση έγινε πάλι υπό το πέπλο της ομίχλης που έχει καλύψει εδώ και μέρες το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και είχε αυξημένη ένταση. Μετά την αρχική προθέρμανση, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν ασκήσεις συναρμογής και στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στα τελειώματα φάσεων. Στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκαν αγωνιστικά παιχνίδια υποομαδικής τακτικής, με τον Γιαννίκη και το τεχνικό επιτελείο να δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές πάνω σε κάποια ειδικά τακτικά κομμάτια ενόψει του αγώνα με τους Αρκάδες.
Πρόβλεψη ενδεκάδας δεν μπορεί να γίνει καθώς δεν πραγματοποιήθηκε εσωτερικό οικογενειακό δίτερμα, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει στη σημερινή προπόνηση στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ. Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και στη συνέχεια ο Αργύρης Γιαννίκης θα ανακοινώσει την αποστολή της γιαννιώτικης ομάδας.