Ντόμινο μεταγραφών στη Θύελλα Ελεούσας

on .

thyella

• Μπορεί εδώ και καιρό να μην υπάρχει αγωνιστική δράση στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι ομάδες έχουν σταματήσει να ενισχύονται με σκοπό να είναι έτοιμες όταν επαναρχίσουν οι υποχρεώσεις τους.
Μία από τις ομάδες που ήθελαν ενίσχυση και το έκαναν πράξη, είναι η Θύελλα Ελεούσας που προχώρησε σε οκτώ μεταγραφές.
Συγκεκριμένα, στη Θύελλα επέστρεψαν οι Δημήτρης Βελτσίστας και Χάρης Τζουρμανάς από την Κατσικά, αλλά και ο Πέτρος Οικονόμου.
Από την άλλη, στο ρόστερ της προστέθηκαν οι Γιάννης Κοκολάκης από την ΑΕ Κυδωνιάς Χανίων, Αρμάν Κοστανιάν από ΕΑΣ Αχιλλέας Περαίας Θεσσαλονίκης, Θεοφάνης Αλεξίου από τις Ελπίδες Ιωαννίνων και οι Θεόδωρος Σιώζιος, Γιώργος Ζυγούνας από την Κ 16 του ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναστολή σε διοργανώσεις της ΕΠΟ
Την αναστολή των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος, της Γ΄ Εθνικής, των τοπικών πρωταθλημάτων αλλά και των πρωταθλημάτων του γυναικείου ποδοσφαίρου, αποφάσισε η ΕΠΟ σε εφαρμογή των μέτρων της δημόσιας υγείας.
Αυτό σε τοπικό επίπεδο σημαίνει ότι παρατείνεται η αγωνιστική απραξία των ερασιτεχνικών μας ομάδων, της Θύελλας Κατσικάς στη Γ’ Εθνική αλλά και των γυναικείων ομάδων Γιάννενα WFC και Απειρωτάν Ανατολής.