Δύο εντός έδρας νίκες επιδιώκει ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

ATROMHTOS PAS KARGAS 1 11 20

• Την εμφάνιση στο Περιστέρι και τη νίκη (0-2) επί του Ατρομήτου άφησαν πίσω τους στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ακολουθούν δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια, αύριο Τετάρτη (04/11) με τη Λάρισα και το Σάββατο (07/11) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες».

Επιστρέφει ο Σιόντης, ερωτηματικό για Ελευθεριάδη και Κρίζμαν, εκτός θα μείνει και πάλι ο Κάστρο.
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Περιστέρι και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κάργα πήρε το τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στο λεκανοπέδιο της Αττικής, μετά από εκείνη στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών.
Ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, όσους έχει και ο Ατρόμητος με αγώνα περισσότερο. Οι Γιαννιώτες έχουν μπροστά τους δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους τη Λάρισα αύριο Τετάρτη και τον Παναιτωλικό το προσεχές Σάββατο. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα της Ηπείρου να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα και να μπει στην πρώτη εξάδα.
Μέχρι τώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα με αντιπάλους όπως Άρης, Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Τώρα έχει μπροστά του πιο βατή συνέχεια, όμως τα παιχνίδια με Λάρισα και Παναιτωλικό χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή για διαφορετικούς λόγους το καθένα.
Η φιλοσοφία του Αργύρη Γιαννίκη και των συνεργατών του είναι να κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά και με διαφορετική προσέγγιση. Το βλέμμα λοιπόν έχει στραφεί στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Η χτεσινή προπόνηση ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα και τις ασκήσεις συναρμογής και στη συνέχεια το βάρος δόθηκε στην επιθετική τακτική με χαμηλή όμως ένταση εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών.
Στο μέτωπο των τραυματιών, ο σκόρερ του Περιστερίου Χρήστος Ελευθεριάδης ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο από τον Λώλη. Ο Ελευθεριάδης ακολούθησε τις δύο προηγούμενες ημέρες ατομικό πρόγραμμα και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα είναι αμφίβολη.
Ερωτηματικό υπάρχει και για τον Κρίζμαν, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και έχει χάσει ήδη τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ατρόμητο. Ο Κροάτης επιθετικός θα δοκιμάσει σήμερα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά έχει μείνει εκτός αρκετών προπονήσεων και δύσκολα θα προλάβει το ματς με την ΑΕΛ. Οριστικά νοκ άουτ έχει τεθεί ο Κάστρο, ο οποίος έχει κι αυτός τραυματισμό στο δικέφαλο.
Αντίθετα, στις προπονήσεις επέστρεψε ο Σιόντης που ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα στη μέση από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τέθηκε στη διάθεση του Γιαννίκη ενόψει Λάρισας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα μαζί με τον Κάργα στα αμυντικά χαφ.

Διαιτητής ο Βρέσκας με Λάρισα
Ο Γιώργιος Βρέσκας από την Πιερία ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ να διευθύνει τον εξ΄ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λάρισα στο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του Βρέσκα θα είναι οι Θεόδωρος Τζουβάρας από την Κοζάνη και Θεόδωρος Αϊναλής από τη Μακεδονία ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Άρτα. Διαιτητής VAR θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς από την Πέλλα και AVAR ο Ανδρέας Φωτόπουλος από την Αθήνα. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χρήστος Δαγκλής από τη Μακεδονία.