Χωρίς Σιόντη και Κρίζμαν ο ΠΑΣ αύριο στο Περιστέρι

on .

PAS FASH

• Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για την Αθήνα ενόψει του αυριανού (5:15 μ.μ.) παιχνιδιού με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου για την 7η αγωνιστική της Super League.
Το τοπικό lockdown στο οποίο βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων δεν επηρέασε την προετοιμασία των Γιαννιωτών και η ομάδα θα μεταβεί κανονικά στην Αθήνα για τον αυριανό αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στους 5 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην 9η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και σκαρφάλωσε στην 7η θέση με 8 βαθμούς, έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από τους Γιαννιώτες.
Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών και δεν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Απόντες από τη μάχη του Περιστερίου θα είναι οι Σιόντης, Κρίζμαν και Γροσδάνης. Ο αρχηγός της ομάδας Στέφανος Σιόντη αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στην πλάτη, χωρίς ωστόσο να έχει υποστεί κάποιο χτύπημα στα πλευρά ή σε κάποιο άλλο οστό καθώς η αξονική στην οποία υποβλήθηκε βγήκε καθαρή. Ωστόσο, ο Γιαννιώτης αμυντικός χαφ δεν κατάφερε να προπονηθεί και μοιραία θα μείνει εκτός αποστολής. Η κατάσταση του θα επαναξιολογείται μέρα με τη μέρα και θα φανεί αν θα προλάβει τον επόμενο αγώνα με τη Λάρισα.
Νοκ άουτ για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες τέθηκε και ο Σάντι Κρίζμαν καθώς τελικά το τράβηγμα αποδείχτηκε θλάση στον δικέφαλο και ο Κροάτης θα μείνει πιθανότατα εκτός και από την αναμέτρηση με τη Λάρισα την ερχόμενη Τετάρτη (03/11). Τέλος, θλάση υπέστη και ο Παύλος Γροσδάνης στο πρόσφατο παιχνίδι της Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ και θα μείνει κι αυτός εκτός μάχης.
Το πρόγραμμα της χτεσινής προπόνησης περιελάμβανε αρκετή δουλειά πάνω στην αμυντική τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρωθεί σήμερα στις 11:00 το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει οδικώς το μεσημέρι με το πούλμαν της ομάδας για την Αθήνα.

Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού
Ευχάριστα και ενθαρρυντικά ήταν για ακόμα μια φορά τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ήταν και πάλι αρνητικά.
Τα δείγματα ως γνωστόν αποστέλλονται στην Αθήνα και χτες η γιαννιώτικη ομάδα ενημερώθηκε ότι όλα βγήκαν αρνητικά στον SARS Cov-2.
Παρά τους συνεχόμενους αγώνες, εντός και εκτός Ιωαννίνων, τις συνεχόμενες μετακινήσεις με το πούλμαν της ομάδας και τις διαμονές σε ξενοδοχεία, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει κρούσμα στους κόλπους της ομάδας, με τη γιαννιώτικη ΠΑΕ πρόσφατα να συγχαίρει τα μέλη της ομάδας για την αυξημένη ατομική ευθύνη και την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Διαιτητής ο Γκορτσίλας στο Περιστέρι
Ο Ευάγγελος Γκορτσίλας από τη Μακεδονία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου.
Βοηθοί του Γκορτσίλα θα είναι ο Ηλίας Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία και ο Κωνσταντίνος Ψαρρής από τη Ζάκυνθο, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τα Χανιά.
Διαιτητής VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα και AVAR ο Κωνσταντίνος Καλαμπόκης από την Αιτωλοακαρνανία. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την Εύβοια.