Αναχωρεί για Βόλο σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 15 10 20

• Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Βόλο (4 μ.μ.) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Η γιαννιώτικη ομάδα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο Πανηπειρωτικό Στάδιο της Ανατολής σήμερα στις 11 το πρωί και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.
Από την χθεσινή πρωινή προπόνηση φάνηκε πώς ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κάργας ακολούθησε όλο το προπονητικό πρόγραμμα.
Βέβαια, η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, μιας και το τεχνικό επιτελείο μπορεί να μην ρισκάρει να αγωνιστεί στο ματς με τους Βολιώτες, ενώ έπονται απανωτά παιχνίδια για το πρωτάθλημα με Απόλλωνα στις 21/10 στο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης αλλά και με την ΑΕΚ στις 25/10 στο Εθνικό Σταδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες».
Κατά τα άλλα, η χθεσινή προπόνηση ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα και στη συνέχεια ο Τρικαλινός τεχνικός δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στην επιθετική τακτική ζητώντας από τους παίκτες του συνεχές πρέσινγκ ,κάτι που δείχνει ότι στο παιχνίδι με τον Βόλο ο ΠΑΣ θα θελήσει να παίξει δώσει βάρος και στην επιθετική ανάπτυξη.

Διαιτητής ο Τσαγκαράκης
Ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τα Χανιά ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση του Βόλου Ν.Π.Σ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η στροφή του πρωταθλήματος. Βοηθοί του θα είναι ο Ιορδάνης Δημητριάδης από την Καστοριά και ο Θεόδωρος Τζουβάρας από την Κοζάνη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Βρέσκας από την Πιερία.
Διαιτητής VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα και AVAR ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την Αρκαδία. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ιωάννης Τοπούζης από τα Τρίκαλα.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
Σάββατο, 4 μ.μ. Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΣ Γιάννινα: Τσαγκαράκης (Χαν.), Δημητριάδης (Καστ.), Τζιουβάρας (Κοζ.), 4ος Βρέσκας (Πιερ.) VAR: Eυαγγέλου (Αθ.), Τριανταφυλλου (Αρκ.). 6.15 μ.μ. Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων Άρης – Απόλλων Σμύρνης: Καραντώνης (Ημ.), Ψαρρής (Ζακ.), Λιόντος (Ηπ.), 4ος Μαλούτας (Ημ.), VAR: Τζήλος (Λαρ.), Πετρόπουλος (Αρκ.). 8.30 μ.μ. Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Κουτσιαύτης (Αρ.), Μαυρουδής (Ηρακ.), Σαμοϊλης (Αθ.), 4ος Τζοβάρας (Φθιωτ.), VAR: Παπαπέτρου (Αθ.), Καρσιώτης (Κορ.).
Κυριακή, 4 μ.μ. ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Φωτιάς (Πελλ.), Δημητριάδης (Μακ.), Χριστάκογλου (Χαλκ.), 4ος Μανούχος (Αργ.), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδ.), Κωσταράς (Αιτ.). 6.15 μ.μ. ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης: Κουμπαράκης (Κυκλ.), Καραγκιζόπουλος (Ημ.), Κολλιάκος (Αθ.), 4ος Γρατσάνης (Τρικ.), VAR: Παπαδόπουλος (Μακ.), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττ.). 8.30 μ.μ. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Στάιλερ Τομπάις (Γερμ.), Τζίτλεμαν (Γερμ.),. Φόλτιν (Γερμ.), 4ος Γκαμάρης (Αθ.), VAR: Χάρτμαν (Γερμ.), Ράινχαρντ (Γερμ.).
Δευτέρα, 7.30 μ.μ. Λαμία – Παναιτωλικός: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Χασάν (Ξάνθ.), Μεϊντάνας (Αχ.), 4ος Γκορτσίλας (Μακ.), VAR: Ζαχαριάδης (Μακ.), Παπαδάκης (Ηρακ.).

765 έως 1.148 φίλαθλοι στο «Ζωσιμάδες»
Μετά την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνάντησης της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος με τους Υφυπουργούς Πολιτικής Προστασίας Ν.Χαρδαλιά και Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη για παρουσία ποσοστού 10-15% των φιλάθλων στα γήπεδα, ξεκίνησαν οι υπολογισμοί για το πόσους θεατές θα προβλέπεται να υπάρχουν σε κάθε γήπεδο. Με δεδομένο ότι η χωρητικότητα του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων είναι 7.652 θεατές, το 10% αντιστοιχεί σε 765 θεατές και το 15% σε 1.148. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό το μέτρο να εφαρμοστεί και πριν τα τέλη Οκτωβρίου, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα μικρό κομμάτι των φιλάθλων στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΚ.