Σχέδιο επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα

on .

AYGENAKHS XARDALIAS SYSKEPSH 14 10 20

• To σχέδιό της για τη σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα παρουσίασε η Super League σε σύσκεψη που έγινε στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής με τη συμμετοχή των Υφυπουργών Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
Η Super League παρουσίασε όλα τα δεδομένα που προέκυψαν από την εμπεριστατωμένη μελέτη που πραγματοποίησε για τη σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες, αναλυτικές και λεπτομερείς προβλέψεις αυστηρής τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από την ανέπαφη αγορά του εισιτηρίου μέσω διαδικτύου, μέχρι την ασφαλή προσέλευση, είσοδο, παραμονή και αποχώρηση από τα γήπεδα μετά από τη λήξη του αγώνα, αλλά και το πλαίσιο της απόδοσης ευθυνών στις περιπτώσεις κατά τις οποίες θα παρατηρηθεί ελλιπής εφαρμογή όλων όσα προβλέπονται στα πρωτόκολλα .
Ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης μετά την σύσκεψη δήλωσε και τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, ως Super League, που το συγκεκριμένο και ουσιαστικό πλαίσιο προτάσεων και ο σχεδιασμός που παρουσιάσαμε σήμερα για τη σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, αντιμετωπίστηκε τόσο θετικά από τους Υφυπουργούς Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στους οποίους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την αρωγή και την προσπάθειά τους. Η Super League είχε πει ότι “ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δε μπορεί να υπάρξει”.
Σήμερα έγινε ένα αποφασιστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και φυσικά σε στενή και συστηματική συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και τους εξειδικευμένους επιστήμονες που απαρτίζουν τις επιτροπές Εμπειρογνωμόνων της Πολιτείας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή βήμα-βήμα, μέχρι να ευοδωθούν με τον καλύτερο τρόπο οι προσπάθειες όλων μας, πάντοτε με απόλυτο σεβασμό στα όσα προβλέπονται στα Πρωτόκολλα και με πρωταρχικό μέλημα τη διαφύλαξη της Υγείας όλων».

Στο «κόκκινο» η κόντρα Ερασιτέχνη και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
Δεν άφησε αναπάντητα τα «καρφιά» που εξαπολύθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από την ΠΑΕ σχετικά με τα δελτία των ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα και επανήλθε χθες με σκληρότατους χαρακτηρισμούς εναντίον της ΠΑΕ αλλά και με επίθεση στον Πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη, χωρίς να τον κατονομάζει,κάνοντας λόγο για αχαριστία αλλά και για… τσάτσους.
Αρχικά, στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη επισημαίνεται η διάθεση που υπήρχε πάντα για συνεργασία με τη μεγάλη ομάδα.
Απεναντίας, καταλογίζει σε αυτόν πώς εκμεταλλεύτηκε το σωματείο, έχοντας μόνο απαιτήσεις, χωρίς να κάνει ένα βήμα συνεργασίας και εμφανίστηκε, υποστηρίζει, ανακόλουθος σε όλα όσα είπε παρουσία δώδεκα Ακαδημιών, του Γενικού Διευθυντή των γραφείων της ΠΑΕ και του τότε γενικού αρχηγού Γιώργου Ντάσιου.
Στη συνέχεια, υπενθυμίζει ο Ερασιτέχνης στην ΠΑΕ πώς σε ο,τιδήποτε και αν ζητήθηκε, η απάντηση ήταν ναι. Όπως να μετέχει στη Διοίκηση της ΠΑΕ ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, να δοθούν όλα τα έγγραφα επί σειρά ετών για τον φάκελο αδειοδότησης της ομάδας, αλλά και να σταθεί ο Ερασιτέχνης αρωγός σε περίπτωση εξεύρεσης έκτασης του Δήμου Ιωαννιτών για κατασκευή νέου γηπέδου.

Web Baner Antigoni