Με δανεισμό στον ΠΑΣ ο Αργεντινός Φ. Μπρένερ

on .

MPRENER PAS 7 10 20

• Αίσιο τέλος είχε τελικά το σίριαλ για τη μεταγραφή του Αργεντίνου Φαμπρίσιο Μπρένερ στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η γιαννιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Μπελγκράνο.
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στα Γιάννινα από τις 25 Σεπτεμβρίου, αλλά η ανακοίνωση της μεταγραφής του καθυστέρησε χρονικά καθώς προέκυψαν διαδικαστικά θέματα. Τελικά ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και ανήκει πλέον και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό της γιαννιώτικης ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Car.gr-Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργεντίνο Fabricio Brener, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από τη Belgrano. O Fabricio είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός. Στην ομάδα μας θα παίζει με το νούμερο 8. Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική που του δόθηκε να αγωνιστεί στην Ελλάδα με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα».

Πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό
Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον Ολυμπιακό για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με σκληρές και βαρύτατες εκφράσεις, κάνοντας λόγο για ξεφτίλα της ΕΠΟ.
Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών αδικημάτων παρέπεμψε τους «ερυθρόλευκους» στην Πειθαρχική της ΕΠΟ και με βάση τα άρθρα του Πειθαρχικού Κώδικα που έγινε η δίωξη προβλέπεται χρηματικό πρόστιμο που φτάνει έως και τις 40.000 ευρώ.