Κέρδισαν τις εντυπώσεις σε τουρνουά οι γυναίκες του ΠΑΣ

on .

volei

• Θετικά στοιχεία έδειξε η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε πολύ δυνατό τουρνουά που έγινε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή του Μακεδονικού Αξιού, της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του Ηρακλή.
Κέρδισε την Ελπίδα στα ημιτελικά
Τα κορίτσια του ΠΑΣ στον ημιτελικό κέρδισαν την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Α2, με 3-0 σετ.
Έδειξαν πολύ καλή διάθεση και παρότι σε κάποια σημεία βρέθηκαν πίσω στο σκορ, είχαν το σθένος αλλά και την ψυχραιμία να αντιστρέψουν την ροή του παιχνιδιού. Όλες οι αθλήτριες της ομάδας έπαιξαν σε πολύ υψηλό επίπεδο με την Άννα Τάσση να δείχνει εντυπωσιακά στοιχεία ως ακραία και να δείχνει πως είναι μια εσωτερική μεταγραφή υψηλού βεληνεκούς.
Τα σετ: 25-20, 25-23, 25-23
Έχασε στις λεπτομέρειες στον τελικό
Στον τελικό της Κυριακής, η ομάδα της Μαρίας Μπράγια κοίταξε στα μάτια τους Μακεδόνες Αξιού, ομάδα κατηγορίας Pre League αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2 σετ, κατακτώντας τη 2η θέση.
Τα κορίτσια του ΠΑΣ δεν ξεκίνησαν καλά, χάνοντας τα πρώτα 2 σετ με 18-25 και 16-25. Η αντίδραση τους ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να φέρουν το ματς στο 2-2 (28-26 και 25-22). Στο tie-break η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να επικρατήσει με 15-11 και να κατακτήσει την πρωτιά στο τουρνουά.