Κ19 ΠΑΣ-Ολυμπιακός 0-2

on .

k19

Την ήττα γνώρισε στο πρώτο της παιχνίδι στην επιστροφή της στη Super League 1 η Κ 19 με 0-2 από τον Ολυμπιακό.
Παρά τα προβλήματα (μόλις 14 παίκτες αποτελούσαν το ρόστερ του ΠΑΣ) οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Αγγέλη στάθηκαν αξιοπρεπώς απέναντι σε μια ομάδα φυσικά πιο έτοιμη από αυτούς και με παίκτες που αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και χρειάστηκε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα Δασκαλάκη ο οποίος απέκρουσε τις προσπάθειες κυρίως του Σουρλή διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.
Στο 20’ ο Σουρλής βγήκε απέναντι από τον Δασκαλάκη έκανε το πλασέ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ νέο σουτ του Καράκουτη η μπάλα χτύπησε πάνω στον πεσμένο Δασκαλάκη
Σουτ του Καράκουτη στο 31’ μπλόκαρε τη μπάλα ο Δασκαλάκης.
Ο ΠΑΣ απείλησε στο 38’με τον Μαχαιρά να κάνει το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 53’ όταν ο Σουρλής έκανε τη σέντρα και ο αφύλακτος Μπέλιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη (0-1).
Σουτ του Μαχαιρά στο 71’ η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 75’ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σουρλή από τον Τσιούτσιο το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 0-2.
Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Θανασιάς-Σπυρογιώτης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Μάκης, Λάκκας, Τσιούτσιος, Γώγος, Ντόντης, Λάμα (88’ Πήλιος Α.), Μπούμπας, Κύρκος (69’ Νάντιντσουκ), Γροσδάνης, Μαχαιράς (72’ Ζαρκαλής).
Ολυμπιακός: Καραργύρης, Τσάβος, Κίτσος, Νικολής, Κατσογιάννης, Μαυρουδής (81’ Σαπουντζής), Τσέλιος, Μπέλιτς (87’ Συρμής), Χαϊκάλης (78’ Ντόι), Σουρλής (81’ Σταμούλης), Καράκουτης (68’ Χριστοφιλόπουλος).