Κ17 ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 2-0

on .

k17

Μπορεί να είχε επτά μήνες αγωνιστική απραξία, μπορεί να υπήρχαν τα προβλήματα με την έκδοση των δελτίων όμως όλα αυτά οι νεαροί παίκτες του Μιχάλη Μπόλου τα έβαλαν στην άκρη και βγάζοντας ψυχή και πάθος επικράτησαν με 2-0 του μέχρι πρότινος αήττητου ΠΑΟΚ βάζοντας ψηλά τον πήχη από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.
Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι τα «μωρά» της Κ 17 δίδαξαν τον ΠΑΟΚ πως οι αγώνες δεν κερδίζονται μόνο με το όνομα και τη φανέλα αλλά θέλουν προσπάθεια και ιδρώτα κάτι που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Γιαννιώτες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία φυσικά σε αυτό βοήθησε και το γρήγορο γκολ που σημείωσαν.
Ωστόσο χρειάστηκε και η βοήθεια του τερματοφύλακα Βρακά που ήταν στην κυριολεξία φύλακας-άγγελος για την εστία του ΠΑΣ.
Μόλις στο 7’ ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ ο Σκουτελιάς κέρδισε την κόντρα στη μεσαία γραμμή, η μπάλα έφτασε στον Μίνα που «κρέμασε» στην έξοδο τον Αγγελίδη και έκανε το 1-0.
Ο ΠΑΟΚ στο 28’ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Ιορδανίδη.
Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 31΄ με τον Μπάμπουρα να κάνει το πλασέ και τον Βρακά να αποκρούει σωτήρια.
Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι όταν ο Ναούμης ανέτρεψε τον Τασιούρα αλλά ο διαιτητής Φίτσας διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 37΄και πάλι ο Μπάμπουρας βρέθηκε απέναντι από τον Βρακά αλλά εκ νέου τον νίκησε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ.
Σουτ του Σκουτελιά στο 47΄η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 52΄ο Βρακάς απέκρουσε το σουτ τουτ Τσίκο.
Μεγάλη ευκαιρία στο 72΄για τον ΠΑΣ με τον Σάλο που έφυγε μόνος του από το χώρο του κέντρου προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Αγγελίδη αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Το 2-0 για τον ΠΑΣ έγινε στο 76΄ με τον Χρήστου να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Ο ΠΑΣ στο 85’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αδαμίδη το εκτέλεσε ο Σάλο αλλά απέκρουσε ο Αγγελίδης.
Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 91΄με τον Τσίκο να εκτελεί φάουλ απέκρουσε τη μπάλα ο Βρακάς στη συνέχεια ακολούθησαν δυο σουτ με τον Βρακά ακόμη και πεσμένος να αποκρούει τη μπάλα.
Διαιτησία: Φίτσας (Γάτσιος-Νάστος). Κακή η διαιτησία με ένα πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ και με πολλά λάθος σφυρίγματα.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Γκρέστας (83’ Καφενζής), Τζιφάκης (61’ Αδαμίδης), Λεοντίδης, Ντούκας, Μπέλλος, Ναούμης, Τσέλιος (69΄Σάλο), Μίνα (83΄Αθανασίου), Φερεντίνος (69’ Χρήστου), Σκουτέλιας
ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Τασιούρας, Χουρδάκης (46΄ Βασιλειάδης), Σινανάι, Ζίλο (69΄ Καστίδης), Κωττάς, Βαρέλα, Τσίκος, Ιορδανίδης, Ρουμιάντσεβ (76’ Γκούμας), Μπάμπουρας (56’ Μάρτος).