Τμήμα εκμάθησης Κωπηλασίας και σε ενήλικες από τον Ν.Ο.Ι.

on .

noi

• Τμήμα εκμάθησης Κωπηλασίας σε ενήλικες θα λειτουργήσει για δεύτερη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε πολίτες που αγαπούν τον αθλητισμό αλλά και το υγρό στοιχείο, να μυηθούν σε ένα από τα πιο γοητευτικά και εντυπωσιακά αθλήματα του νερού. Εξάλλου, η Κωπηλασία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα Γιάννενα, έχοντας ως άθλημα μακρά παράδοση και μία λαμπρή ιστορία επιτυχιών, με κορυφαίους αθλητές να έχουν αναδειχθεί μέσα από τις τάξεις του Ν.Ο.Ι. στα 66 χρόνια λειτουργίας του!
Το νέο Τμήμα θα λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σαββατοκύριακο, ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν φοιτητές, αλλά και όσοι εργάζονται τις καθημερινές. Το ωράριο των μαθημάτων θα καθοριστεί κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους προπονητές. Ο Ν.Ο.Ι. καλεί τους Γιαννιώτες να δοκιμάσουν την εμπειρία της Κωπηλασίας πραγματοποιώντας έγκαιρα την εγγραφή τους στο τμήμα ενηλίκων. Αναγκαία προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν κολύμπι.
• Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ν.Ο.Ι. (είσοδος από οδό Σωτηρίου Στάμου, προς Camping, περιοχή Λιμνοπούλας) και στο τηλέφωνο: 26510 – 38060.