Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

119200798 1944278705696064 2798876143362111440 n

• Χωρίς απρόοπτα και ιδιαίτερα προβλήματα κυλάει η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Ζωσιμάδες» για την 4η αγωνιστική της Super League.

Στο «στρατόπεδο» των κυανόλευκων γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο όλοι πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να αντιμετωπίσει «στα ίσα» τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, κάνοντας μια καλή εμφάνιση και επιτυγχάνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρόσθετο κίνητρο για τους παίκτες του ΠΑΣ είναι και το γεγονός ότι ο Κυριακάτικος αντίπαλός τους έχει προκριθεί πλέον στους ομίλους του Champions League.
O Αργύρης Γιαννίκης προετοιμάζει την ομάδα με δεδομένη την απουσία του Κάργα, από το κέντρο της άμυνας, εκεί όμως που υπάρχει η λύση του Αργεντινού Εραμούσπε για παρτενέρ του Παντελάκη στα στόπερ. Στις προπονήσεις έχουν ενσωματωθεί και ο νεαρός τερματοφύλακας Αθανασίου και ο μεσοεπιθετικός Φαμπρίτσιο Μπρένερ, η επίσημη ανακοίνωση όμως για τον Αργεντινό δεν ήρθε ούτε χτες.

Διαιτητής ο Καραντώνης
Ο Δημήτριος Καραντώνης από την Ημαθία ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό. Βοηθοί του Καραντώνη θα είναι ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία και ο Αντώνης Δίπλαρης από την Καρδίτσα ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από τη Χαλκιδική. Διαιτητής VAR θα είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από τη Δράμα και AVAR ο Ιορδάνης Απτόσογλου από την Αθήνα. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής από τη Μακεδονία.

Η κλήρωση του Ολυμπιακού στο Champions League
Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την ρωσική Κράσνονταρ κατέστησε τον Ολυμπιακό τον μοναδικό εκπρόσωπο της Ελλάδας στο φετινό Champions League. Μάλιστα, χτες το μυαλό του κυριακάτικου αντιπάλου ήταν στην κλήρωση του Champions League.
Η Μάντσεστερ Σίτι, η Πόρτο και η Μαρσέιγ θα βρεθούν στο δρόμο του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν αρκετά τυχεροί καθώς κληρώθηκαν στον 3ο όμιλο και απέφυγαν ομάδες-μεγαθήρια που είχαν άλλοι όμιλοι, όπως ο 7ος με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, ο 1ος με Μπάγερν και Ατλέτικο, ο 4ος με Λίβερπουλ και Αγιαξ και ο 8ος με Παρί και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορούν να ευελπιστούν σε πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς πέραν της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, που αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την πρωτιά, τόσο η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο όσο και η αναγεννημένη Μαρσέιγ αποτελούν υπολογίσιμες αλλά όχι και απροσπέλαστες αντιπάλους.

Στην Παναχαϊκή ο Αποστολόπουλος
Ένας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Super League 2. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν μετά από μια γεμάτη τριετία στους Γιαννιώτες και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.
Με ανακοίνωσή της χτες η πατρινή ομάδα γνωστοποίησε την απόκτηση του Αποστολόπουλου, τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες.