Το βλέμμα στον Ολυμπιακό στρέφει ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

GHPEDO ZOSIMADES STADIO

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χτεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η οποία ορίστηκε τελικά για το βράδυ (8:30 μ.μ.) της Κυριακής στο «Ζωσιμάδες».
Στο μεταξύ, αποκτήθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας Αθανασίου, ενώ οι Γιαννιώτες έκλεισαν φιλικό με τη Βέροια την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.
Η ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Άρη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν ένα δυναμικό και ενθαρρυντικό ξεκίνημα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το κλίμα και η ψυχολογία στην ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο, καθώς οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη απέδειξαν με την αγωνιστική τους παρουσία ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί ακόμα και στις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Αν ο ΠΑΣ ήταν λίγο πιο προσεκτικός στη διαχείριση του δευτέρου ημιχρόνου θα μπορούσε να είχε φύγει κάλλιστα με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη.

Δύσκολο εμπόδιο
Μπροστά τους οι Γιαννιώτες έχουν ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο, ίσως το δυσκολότερο, με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, τον οποίο υποδέχονται την Κυριακή στα Γιάννινα για την 4η αγωνιστική της Super League. Μέχρι τώρα οι Πειραιώτες έχουν δείξει ότι καλύτεροι και σταθερότεροι από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ χτες βράδυ έδωσαν τον επαναληπτικό αγώνα με την κυπριακή Ομόνοια για την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League.
Το κίνητρο λοιπόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ισχυρό κόντρα στην κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ οι Γιαννιώτες θέλουν να κλείσουν και τα στόματα που...άνοιξαν διάπλατα μετά το πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε αυτή την αγωνιστική τον Κάργα, όμως και ο Εραμούσπε ανταποκρίθηκε μια χαρά κόντρα στον Άρη. Εκείνο που χρειάζεται να προσέξει ο Αργεντίνος είναι τις κίτρινες κάρτες.

Πήρε τον Αθανασίου ο ΠΑΣ
Την τριάδα των τερματοφυλάκων του συμπλήρωσε χτες ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του 21χρονου γκολκίπερ Βασίλη Αθανασίου.
Μετά τους Χουτεσιώτη και Γιαννίκογλου,η γιαννιώτικη ομάδα απέκτησε και τον Αθανασίου και έτσι ο προπονητής τερματοφυλάκων Χριστόπουλος θα έχει μια δυνατή τριάδα για να δουλέψει μαζί της.

Φιλικό με Βέροια στις 9 Οκτωβρίου
Μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος της Super League λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος για το Nations League, κάτι που θα εκμεταλλευτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η γιαννιώτικη ομάδα κανόνισε φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.
Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, στο οποίο έχει γίνει επισπορά του αγωνιστικού χώρου για να είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τους φιλικούς και τους επίσημους αγώνες της «Βασίλισσας του Βορρά». Κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας, ο ΠΑΣ θα βρει αρκετούς γνώριμους, μιας και σε αυτήν ανήκουν πλέον οι Βελλίδης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας και Λουκίνας.

Με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό παίζουν Κ17 και Κ19
Μετά τις συνεχόμενες αναβολές των παιχνιδιών, τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα αρχίζουν το προσεχές Σαββατοκύριακο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, δίνοντας μάλιστα δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
Την αρχή θα κάνει η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία το Σάββατο στις 14:00 θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου Epirus Center, ενώ τo πρωί της Κυριακής στις 11:30 η Κ19 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» της ΕΠΣΗΠ, στο οποίο έχει γίνει αντικατάσταση του χλοοτάπητα και ο αγωνιστικός χώρος πλέον βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.