Αγχωτική πρόκριση στους 16 για Θύελλα 3-2 το Κουτσελιό

on .

katsika koutselio

• Την αντίσταση του αξιόμαχου ΠΑΟ Κουτσελιού έκαμψε η Θύελλα Κατσικάς, καθώς σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε με 3-2 και εξασφάλισε το εισιτήριο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ.
Μπορεί οι δυο ομάδες να έχουν δυο κατηγορίες διαφορά, όμως αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα του Σπύρου Τασιούλα να αποδεικνύεται σκληρό καρύδι για αυτή του Πέτρου Κοντοδήμα.
Μετά από ένα ανιαρό πρώτο εικοσάλεπτο, ο Γούλας σέντραρε για τον Νάκο στο 21’, αυτός σούταρε αλλά οι αμυντικοί του Κουτσελιού απομάκρυναν τη μπάλα, ενώ ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ από εκτέλεση κόρνερ.
Ακολούθησε ένα εκρηκτικό αγωνιστικά δεκάλεπτο όπου σημειώθηκαν τέσσερα γκολ!
Η Θύελλα άνοιξε το σκορ στο 31’, όταν από μπαλιά του Νάνου, ο συνήθης ύποπτος Νάκος με ωραία ενέργεια έκανε το 1-0.
Στο επόμενο λεπτό ο ίδιος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Στεργίου έδιωξε τη μπάλα με τα πόδια. Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση του Κουτσελιού.
Ο Δάσκαλος Ι. εκτέλεσε το φάουλ και ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άθελά του στα δίχτυα του Παπαϊωάννου για το 1-1. Ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους στο 37’, όταν από μπαλιά του Κυριάκου Κακαράντζα ο Γιάννης Δάσκαλος πλάσαρε για το 1-2.
Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και ισοφάρισαν στο 40’ σε 2-2 με προβολή του Μιχαηλίδη από πάσα του Νάνου.
Δυναμικά μπήκε η Θύελλα στην επανάληψη και έχασε φοβερή ευκαιρία με τον Γιωτάκη που σούταρε άουτ στο 46’, ενώ στο 60’ ο Στεργίου μπλόκαρε τη μπάλα προ του Γιωτάκη.
Ο Νάκος πήρε ξανά το «όπλο» του στο 73’, όταν από πάσα του Γούλα έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.
Ακολούθησε μια ευκαιρία με τον Βελτσίστα και στο 79’ το Κουτσελιό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κακαράντζα από τον Ασωνίτη.
Ο Γιάννης Δάσκαλος ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως ο Παπαϊωάννου διάβασε ολόσωστα την πορεία της μπάλας, την μπλόκαρε, στερώντας από τους φιλοξενούμενους την ισοφάριση που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Στις καθυστερήσεις, ο Νάκος πάσαρε στον Γιωτάκη που σούταρε άουτ.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Πάνος Σ-Σίσκας)
Θύελλα Κατσικάς(Κοντοδήμας): Παπαϊωάννου, Νάνος, Ασωνίτης, Μιχαηλίδης, Φαρμάκης, Τσουμάνης, Γούλας (77' Κωνσταντινίδης), Μούτσιος (88' Τζουρμανάς), Καζαντσίδης (46' Γιωτάκης), Νάκος, Πολυχρόνης (63' Βελτσίστας).
ΠΑΟ Κουτσελιού(Τασιούλας): Στεργίου, Τσακμάκης, Κακαράντζας Αλ. (82' Αγγέλης), Κακαράντζας Κ., Κρανάς, Αναγνωστόπουλος, Δάσκαλος Α. (53' Κούτλας), Κακαράντζας Μ., Μπακαγιάννης (89' Ντούτσης), Δάσκαλος Ι, Γιωτίτσας.
Το πρόγραμμα της β’ φάσης: Θύελλα Κατσικάς-Κουτσελιό 3-2.
 30/9 Ζωοδόχος-Ρωμανό, Δροσοχώρι-Καστρίτσα, Ηλιόκαλη-Μουσιωτίτσα, Σταυράκι-Ολυμπιακός Βοτανικού, Πανζαγορισιακός-Χουλιαράδες, Αμπελόκηποι-Κόντσικα, Κραψήτες Καππαδόκες-Κράψη. 7/10 Πίνδος Κόνιτσας-Δαφνούλα, Κοσμηρά-Αετορράχη, Αγρ.Αστ.Άνω Καλαμά-Πεντέλη, Α.Ε.Μ –Συρράκο, Λογγάδες-Αγία Μαρίνα, Νησί-Ροδοτόπι.