Φιλική αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Καραϊσκάκη

on .

PAS KARAISKAKHS SHMATA

• Το έκτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει σήμερα, στις 6 το απόγευμα, ο ΠΑΣ Γιάννινα που θα αντιμετωπίσει τον Καραϊσκάκη Άρτας στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες», με τον Αργύρη Γιαννίκη να προσδοκά να δει καλύτερα πράγματα στο γήπεδο σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό με τον Λεβαδειακό.
Ο απολογισμός των Γιαννιωτών στα πέντε φιλικά ματς είναι δυο νίκες με αντιπάλους τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (0-1) και τον Θεσπρωτό στο ΠΕΑΚΙ (4-1) και τρεις ήττες.
Οι δυο επί αττικού εδάφους με αντιπάλους τον Ατρόμητο (3-0) και τον Ολυμπιακό (1-0), αλλά και η εντός έδρας φιλική ήττα από τον Λεβαδειακό με 1-3 στο Πανηπειρωτικό, η οποία ήταν καμπανάκι και θα φανεί αν το πάθημα έγινε μάθημα και διορθωθούν τα λάθη από εκείνο το παιχνίδι.
Μετά από 6 και πλέον μήνες ο ΠΑΣ Γιάννινα θα επιστρέψει στο «Ζωσιμάδες», στη φυσική του έδρα. Ήταν 8 Μαρτίου όταν στο τελευταίο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 4-1 της Κέρκυρας για το πρωτάθλημα της Super League 2. Μεσολάβησαν διάφορες εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού χώρου και πλέον είναι έτοιμος για να υποδεχθεί ποδοσφαιρικό αγώνα.
Τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στους Αρτινούς θα διευθύνει ο Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου με βοηθούς τους Λάμπρο Διαμάντη και Τιμολέοντα Σίσκα, όλοι από τον Σύνδεσμο Ηπείρου.
Να σημειωθεί πώς με το ματς αυτό δεν πέφτει η αυλαία των φιλικών παιχνιδιών για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, μιας και το ερχόμενο Σάββατο στις 5.45 μ.μ θα αντιμετωπίσει την Λάρισα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας.
Αμφότεροι οι φιλικοί αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στις 27 Σεπτεμβρίου το Άρης-ΠΑΣ
Για την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 4 μ.μ., ορίστηκε να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική της Super League 1.
Με αυτό το παιχνίδι, η γιαννιώτικη ομάδα θα κάνει ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα, μιας και οι αναμετρήσεις με Απόλλωνα στη Ριζούπολη (21/10) και Λάρισα στο «Ζωσιμάδες» θα γίνουν μετά από το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Η αναμέτρηση είναι δεδομένο πώς θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου: 18.30 ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ - ΠΑΟΚ 20.30 Ολυμπιακός - Παναιτωλικός.
Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου: 16.00 Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα, 18.00 ΟΦΗ - Ατρόμητος, 20.30 ΑΕΚ - Λαμία.
Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου: 19.30 Α.Ε.Λ. - Παναθηναϊκός.
Δεν έχει οριστεί σε ποια ημερομηνία θα γίνει το Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης.

Απορρίφθηκε η έφεση του Πίτου Γκαρσία
Την έφεση που είχε καταθέσει ο Πίτου Γκαρσία κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και της Πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών,απέρριψε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα διεκδικούσε χρήματα ύστερα από την αποχώρησή του από τα Γιάννινα τον περασμένο Ιανουάριο, δεν είχε δικαιωθεί σε πρώτο βαθμό από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και το ίδιο συνέβη τώρα και με το Διαιτητικό Δικαστήριο.