Στην ιστορία πέρασε το ράλλυ Ελλάδος – «Πίνδος 2020»

on .

raly

• Με 19 από τα 23 εκκινήσαντα πληρώματα να βλέπουν τελικά την καρώ σημαία του τερματισμού, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο γραφικό Μονοδένδρι το ράλλυ Ελλάδος – «Πίνδος 2020» πέρασε στην ιστορία.
Ο αγώνας ήταν σκληρός, γρήγορος, με σφιχτά ωράρια, μαγευτικά τοπία, νυχτερινές ειδικές, ανατροπές στην γενική κατάταξη, εγκαταλείψεις φαβορί και άμεση έκδοση αποτελεσμάτων, ήταν ένας αγώνας που κινήτο στο όριο της Regularity και δεν χαρίστηκε ούτε σε πληρώματα αλλά ούτε σε αυτοκίνητα.
Μεγάλοι νικητές του Ιστορικού Ραλλυ Ελλάδος - Πίνδος 2020, αναδεικνύονται οι Δελαπόρτας - Huffy (VW Golf GTI), ακολουθούμενοι από τους Κονταράτος - Ιατρίδης (PORSCHE 911), και τους Αρβανίτη - Χαραλαμπάκη (LANCIA Fulvia) να συμπληρώνουν την τριάδα.
Με ανακοίνωσή τους ο Α.Σ.Ι.Σ.Α και η οργανωτική επιτροπή ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς - δωροθέτες, τον Δήμο Ιωαννιτών για την υποστήριξή του και φυσικά τους μεγάλους χορηγούς του αγώνα, την εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ, την ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. και την ΠΡΟΚΟΣ GROUP.