Φιλικό το Σάββατο του ΠΑΣ με Λάρισα

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Το αυριανό φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Καραϊσκάκη Άρτας στο «Ζωσιμάδες» δεν θα είναι το τελευταίο τεστ για τους Γιαννιώτες καθώς χτες έγινε γνωστό ότι θα δώσουν μια ακόμα φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λάρισα στην Καλαμπάκα το προσεχές Σάββατο.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη θα δώσει το έβδομο και τελευταίο φιλικό της καλοκαιρινής της προετοιμασίας το Σάβ-

βατο 19 Σεπτεμβρίου και θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα στην Καλαμπάκα, σε μια αναμέτρηση που θα είναι μια πρόβα τζενεράλε για τους Γιαννιώτες πριν ξεκινήσουν τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε παράταση 2 αγωνιστικών στην προετοιμασία του και θα ξεκινήσουν τους αγώνες από την 3η αγωνιστική. Έτσι ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα δεν έχουν επίσημο αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς έχει αναβληθεί το μεταξύ τους παιχνίδι. Γι’αυτό συμφωνήθηκε να γίνει φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων.
Ο ΠΑΣ έχει δώσει μέχρι τώρα πέντε φιλικά με Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Θεσπρωτό, Παναιτωλικό και Λεβαδειακό. Αύριο Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Καραϊσκάκη Άρτας στο «Ζωσιμάδες» και το Σάββατο θα κλείσει τα φιλικά παιχνίδια με τη Λάρισα.

Ανακοίνωση ΠΑΕ για την ονομασία Car.gr
Με αρκετή χρονική καθυστέρηση και ύστερα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στην ανακοίνωση για την προσθήκη της ιστοσελίδας Car.gr στον διακριτικό τίτλο της γιαννιώτικης ομάδας. Το θέμα της προσθήκης μιας εταιρείας στο όνομα του ΠΑΣ Γιάννινα έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και οι γνώμες διίστανται ανάμεσα στους φιλάθλους της ομάδας. Την αντίθεση του εξέφρασε και μέσω ανακοίνωσης ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, καθώς και ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ.
Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τη γνωστή ιστοσελίδα “CAR.gr”. Για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, θα προστεθεί το εμπορικό όνομα “CAR.gr” στον διακριτικό τίτλο της ΠΑΕ και θα χρησιμοποιείται σε όλες τις εμπορικές χρήσεις και τις επίσημες επικοινωνίες με συνεργάτες και εταίρους (διευκρινίζεται ότι η επίσημη επωνυμία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δεν μεταβάλλεται). Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της επέκτασης της συνεργασίας μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Ηπειρώτες αδελφούς Τσαγκαλίδη για τη διαρκή στήριξη τους, ιδιαίτερα κατά την πραγματικά δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας περσινή χρονιά».