Ο ΠΑΣ κινείται για Αργεντινό μέσο και Ισπανό επιθετικό!

on .

GIANNIKHS PAS

• Τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις σχεδιάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθούν τουλάχιστον 3 ακόμη ποδοσφαιριστές.
Ο Αργύρης Γιαννίκης βλέπει τους παίκτες του να ανεβάζουν ρυθμούς και να γίνονται ολοένα και καλύτεροι από φιλικό σε φιλικό, θωρείται όμως δεδομένο ότι ζητάει επιτακτικά την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας σε θέσεις-κλειδιά όπως στην μεσοεπιθετική και επιθετική γραμμή.
Μέχρι τώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει προχωρήσει σε 6 μεταγραφές. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν ο δεξί μπακ Σάλιακας, ο αριστερός μπακ Πίρσμαν, ο στόπερ Κάργας, ο επιτελικός χαφ Χουάν Ντομίνγκεθ, ο κεντρικός αμυντικός Εραμούσπε, αλλά και ο Λευκορώσος επιθετικός Νάτιντσουκ, ο οποίος όμως αρχικά θα προπονείται με την Κ19 της γιαννιώτικης ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιαννίκης έχει ζητήσει να αποκτηθούν ένας τερματοφύλακας, ένας ακραίος μεσοεπιθετικός και μάλλον αριστερό χαφ, αλλά και ένα καθαρόαιμο φορ, δηλαδή ένας επιθετικός περιοχής.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει στη λατινοαμερικάνικη αγορά και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμα Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ενώ συζητήσεις σε προχωρημένο επίπεδο γίνονται και με Ισπανό επιθετικό.
Σχετικά με την απόκτηση επιθετικού πάντως δεν αποκλείεται η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα να καταφύγει στη λύση του δανεισμού. Αρκετά δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου αναφέρουν ότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ούγκο Κάιπερς. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε κάνει επαφές και για τον δανεισμό του Ντουρμισάι, ο οποίος όμως κατέληξε στη Λάρισα του Αλέξη Κούγια. Ο Κάιπερς δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και οι Πειραιώτες φέρονται θετικοί στο ενδεχόμενο δανεισμού του, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Η μετάθεση της πρεμιέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Άρη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» δίνει στους Γιαννιώτες το χρονικό περιθώριο να κινηθούν έξυπνα στο μεταγραφικό παζάρι και να μην βιαστούν, ωστόσο ο Γιαννίκης θέλει όσο το δυνατόν νωρίτερα τους παίκτες για να μπορεί να δουλέψει μαζί τους και να συνθέσει όλα τα κομμάτια του παζλ της γιαννιώτικης ομάδας.