Δύο νέα φιλικά με Λεβαδειακό και Καραϊσκάκη Άρτας

on .

pas filika

• Μετά τα δύο νικηφόρα φιλικά με Θεσπρωτό στο ΠΕΑΚΙ και Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο ΠΑΣ Γιάννινα προγραμμάτισε ακόμα δύο φιλικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας της ομάδας, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Συγκεκριμένα, οι Γιαννιώτες θα υποδεχτούν την προσεχή Παρασκευή (11/09) στις 18:00 τον Λεβαδειακό στο ΠΕΑΚΙ, ενώ την επόμενη Τετάρτη (18/09) στις 18:00 θα αντιμετωπίσουν τον Καραϊσκάκη Άρτας στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες".
Το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από την 3η αγωνιστική, δηλαδή στην αναμέτρηση με τον Άρη στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" της Θεσσαλονίκης, καθιστούσε αναγκαία τη διεξαγωγή περισσότερων φιλικών προετοιμασίας. Τα φιλικά με Λεβαδειακό και Καραϊσκάκη Άρτας είναι δύο από τα τρία που είχε προαναγγείλει στις δηλώσεις του μετά το φιλικό στο Αγρίνιο ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης, ενώ γίνονται προσπάθειες να κλειστεί ένα ακόμα, το οποίο θα είναι πιθανότατα εκτός έδρας.
Και τα δύο παιχνίδια με Λεβαδειακό στο ΠΕΑΚΙ και Καραϊσκάκη Άρτας στο Ζωσιμάδες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και με τα απαραίτητα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει η ΓΓΑ.
Με αυτά τα δύο ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των φιλικών του μέχρι στιγμής σε έξι.Υπενθυμίζεται ότι η γιαννιώτικη ομάδα ηττήθηκε με 3-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχασε 1-0 από τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, νίκησε 4-1 τον Θεσπρωτό στο ΠΕΑΚΙ και επικράτησε 0-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.