Πρεμιέρα την 3η αγωνιστική για τον ΠΑΣ κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη!

on .

MPALA SUPER LEAGUE
Το τέταρτο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας δίνει σήμερα το απόγευμα (6:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Αργύρης Γιαννίκης θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.
Χθες έφτασε στα Γιάννενα και ο Αργεντινός αμυντικός  Εραμούσπε που αναμένεται να αποκτηθεί από τον ΠΑΣ.
Εν τω μεταξύ έγινε χθες η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ να ξεκινάει τις υποχρεώσεις του από την 3η αγωνιστική, αντιμετωπίζοντας τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. 
Το σημερινό φιλικό 
Δύο ημέρες μετά τη φιλική νίκη με 4-1 επί του Θεσπρωτού και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα (6:15 μ.μ.) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Αγρινίου. Κόντρα στους Αγρινιώτες ο Αργύρης Γιαννίκης θα δοκιμάσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ισπανός Χουάν Ντομίνγκεθ. Ο Παναιτωλικός του Μάκη Χάβου  έχει ενισχυθεί  με τον Μάζουρεκ, τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι, αλλά και αρκετούς παίκτες από την λατινοαμερικάνικη αγορά, κάτι που συνηθίζει ο διοικητικός ηγέτης των Αγρινιωτών, Φώτης Κωστούλας.
«Πρεμιέρα» με Άρη 
Με πολλά τεχνικά προβλήματα, εξαιρέσεις και κουτσουρεμένες αγωνιστικές πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League.
Πέραν από την αναβολή του ΑΕΚ- Ολυμπιακός στην πρεμιέρα λόγω τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο οποίος θα γίνει το επόμενο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, η Super League στο χτεσινό κρίσιμο ΔΣ ενέκρινε τα αιτήματα του ΠΑΣ Γιάννινα και του Απόλλωνα Σμύρνης να ξεκινήσουν αργότερα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, μιας και καθυστέρησε η εγγραφή τους στον συνεταιρισμό, ενώ αγωνιστικά χρειάζονται περισσότερο χρόνο να είναι έτοιμοι.
Συγκεκριμένα, για τον ΠΑΣ Γιάννινα έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία να ξεκινήσει για αυτόν το πρωτάθλημα από την 3η αγωνιστική, ενώ για τον Απόλλωνα έγινε εν μέρει δεκτό και θα ξεκινήσουν από την 4η αγωνιστική.
Υπέρ του αιτήματος του ΠΑΣ Γιάννινα να ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από την 3η αγωνιστική ψήφισαν 1¬0 ομάδες και συγκεκριμένα οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Λάρισα, ΟΦΗ, αλλά και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, ενώ ΑΕΚ και Απόλλων Σμύρνης ψήφισαν να πάρει μόλις μία αγωνιστική αναβολή η γιαννιώτικη ομάδα. Τέλος, λευκό επί του θέματος αυτού ψήφισαν Βόλος, Παναιτωλικός και Λαμία.
Έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κάνει πρεμιέρα την 3η αγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της οποίας θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελιδης» της Θεσσαλονίκης.
Συνολικά το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στην Τούμπα. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είναι κουτσουρεμένη, ενώ  ορίστηκαν εξ αρχής δυο ζευγάρια. Αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ- Ολυμπιακό που θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου λόγω του τελικού του Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου και αυτό μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα
Άρης - Λαμία
Αστέρας - Παναθηναϊκός
Ατρόμητος - Βόλος
ΟΦΗ - Παναιτωλικός
ΠΑΟΚ - ΑΕΛ
Κλήρωση με…διαφορετικό όνομα
Αρκετές αντιδράσεις και επικριτικά σχόλια προκάλεσε η χτεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος στους κόλπους των Γιαννιωτών  φιλάθλων  για έναν παραπάνω λόγο, που έχει να κάνει με το ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε στην κλήρωση με χορηγικό όνομα ως Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που δεν είχε γίνει γνωστό ούτε μέσω ανακοίνωσης ούτε φυσικά είχε δημοσιευτεί κάτι σχετικό. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και η διοίκηση Χριστοβασίλη έχουν πολλάκις στο παρελθόν υποπέσει σε επικοινωνιακά «φάουλ» και αν κρίνει κανείς από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως θα υπάρξουν αντιδράσεις και στο συγκεκριμένο θέμα.