Θα εξεταστεί η δυνατότητα τοποθέτησης ταρτάν στο γήπεδο Λιμνοπούλα

on .

kolokas pao

• Τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ επισκέφτηκε χθες ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος σε δηλώσεις του εξήρε την Επιτροπή Διοίκησης για το έργο της και υποσχέθηκε πως θα συνεχιστεί η συνεργασία που υπάρχει.

Ο Γ.Γ. Α. έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητήριου, για την εξέλιξη του οποίου ενημερώθηκε από τα μέλη της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ.
Ανακοίνωσε επίσης ότι θα εξεταστεί η δυνατότητα τοποθέτησης ταρτάν στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Λιμνοπούλας, ενώ δήλωσε θετικός σε ότι αφορά την μελλοντική κατασκευή ενός ακόμα κλειστού γυμναστηρίου μεγάλης χωρητικότητας θεατών.
«Το στοίχημα είναι να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ήδη υπάρχουν και στη συνέχεια να εξετάσουμε την δυνατότητα ενός μεγάλου κλειστού. Μια τέτοια εξέλιξη είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου, στο οποίο τα Γιάννενα έχουν προτεραιότητα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαυρωτάς.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης, Παντελής Κόλοκας, αφού ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για την επίσκεψη, επισήμανε ότι στόχος όλων στο ΠΕΑΚΙ είναι τα Γιάννενα να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στον αθλητικό χάρτη της χώρας.

***
Ο κ. Μαυρωτάς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή που διεξήχθη στο Νέο Κλειστό, για το οποίο τόνισε πως μπορεί να ανήκει διοικητικά στην Περιφέρεια Ηπείρου και όχι στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ωστόσο ενισχύει την προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Γιάννενα.