Φιλικό τεστ για τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Θεσπρωτό

on .

PAS GIANNINA LOGOTHESPROTOS SHMA

• Το τρίτο φιλικό παιχνίδι της καλοκαιρινής του προετοιμασίας και πρώτο επί γιαννιώτικου εδάφους θα δώσει σήμερα (6.15 μ.μ) ο ΠΑΣ Γιάνννινα, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ανατολής.
Μετά τα δύο δυνατά φιλικά τεστ κατά την παραμονή τους στην Αθήνα με αντιπάλους τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό, οι Γιαννιώτες δίνουν το τρίτο παιχνίδι με την ομάδα της Ηγουμενίτσας, την οποία προπονεί και φέτος η παλιά δόξα του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Χουάν Ραμόν Ρότσα.
Στο σημερινό φιλικό αναμένεται να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΣ, ο 30χρονος νεοαποκτηθείς Ισπανός μεσοεπιθετικός Χουάν Ντομίνγκεθ, ενώ να σημειωθεί ότι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Από την πλευρά τους, οι Θεσπρωτοί που ακόμη δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται την ερχόμενη σεζόν, καθώς υπάρχει πάντα το σενάριο της συγχώνευσης της Super League 2 με τη Football League, προπονούνται εντατικά από τις 25 Αυγούστου και είναι για αυτούς ένα κρας τεστ το ματς με τον ΠΑΣ. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Νέος με βοηθούς τους Δημήτριο Μπόσια και Δημήτριο Σπυρογιώτη. Να σημειωθεί πώς κατά την περσινή καλοκαιρινή προετοιμασία οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πάλι σε φιλικό παιχνίδι και ο ΠΑΣ είχε επικρατήσει στο «Ζωσιμάδες» με 3-1.

Αρνητικά όλα τα τεστ
Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα όλων των τεστ covid-19 που πραγματοποιήθηκαν χτες στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα χθες από τον ιατρό της ομάδας κ. Σταύρο Ριστάνη. Οι εξετάσεις έγιναν στα πλαίσια των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τη διεξαγωγή των δύο προγραμματισμένων φιλικών του ΠΑΣ, σήμερα με τον Θεσπρωτό στο ΠΕΑΚΙ και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αύριο η κλήρωση
Η Super League ανακοίνωσε πως η ηλεκτρονική κλήρωση του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020/21 θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στα γραφεία της λίγκας, υπό την αίρεση της έγκρισης της προκήρυξης του πρωταθλήματος.
Η αναφορά της 11ης Σεπτεμβρίου επιβεβαιώνει πως έγινε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να ανοίξει την αυλαία και να παίξει την Παρασκευή, λόγω του αγώνα με τη Μπενφίκα.
Έτσι λοιπόν, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στην ώρα του, παρά το γεγονός ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου!