Για χρήση των ομάδων παραδόθηκε το ανακαινισμένο Κλειστό της Λιμνοπούλας

on .

limnopoula

Τις πόρτες του άνοιξε από χθες το Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας και πλέον παραδίδεται και πάλι για χρήση στις ομάδες βόλει, χάντμπολ και μπάσκετ της πόλης, όπως έκανε γνωστό με σχετική ανακοίνωση η Επιτροπή Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Για ένα διάστημα τριών περίπου μηνών στο Κλειστό Γυμναστήριο έγιναν ριζικές αλλαγές με συμβολή του ΠΕΑΚΙ, με σκοπό την αναβάθμιση των χώρων άθλησης των ομάδων και την ανάπτυξη όλων των αθλημάτων σάλας.
Οι παρεμβάσεις
Συγκεκριμένα, στο Κλειστό της Λιμνοπούλας ανακατασκευάστηκε σε μεγάλο μέρος το παρκέ, τοποθετήθηκε νέος φωτισμός led με αντικατάσταση όλων των παλιών λαμπτήρων, τοποθετήθηκαν νέες μπασκέτες, και νέα προστατευτικά στους τοίχους του Γυμναστηρίου.
Επίσης, μπήκαν νέοι πάγκοι για τις ομάδες και ετοιμάζονται και νέα καθίσματα για τις κερκίδες.
Παράλληλα, σταδιακά το επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται τα νέα σύγχρονα αποδυτήρια, ενώ σημαντικές εργασίες αναβάθμισης έγιναν στην οροφή του Γυμναστηρίου (εσωτερικά και εξωτερικά), στα παράθυρα, με το Κλειστό να αποκτά και νέο χρώμα, τόσο στο εσωτερικό του, όσο και εξωτερικά.
«Να σέβονται το Γυμναστήριο»
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας ανέφερε πώς για πολλές εβδομάδες, καθημερινά και για πολλές ώρες της ημέρας, τα συνεργεία, οι υπάλληλοι του ΠΕΑΚΙ και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης, εργάστηκαν όλοι μαζί για να είναι έτοιμο, σε μεγάλο βαθμό, το Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.
Επεσήμανε ότι έγιναν παρεμβάσεις, που δεν είχαν γίνει για πάνω από 20 χρόνια και όλοι νιώθουν περήφανοι και ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για την αναβάθμιση του Γυμναστηρίου και εξέφρασε την βεβαιότητα πώς από εδώ και στο εξής, αθλητές και θεατές, θα προσέχουν και θα σέβονται το κυριολεκτικά, νέο γυμναστήριο. Τις επόμενες εβδομάδες, είπε, αλλά και στο άμεσο μέλλον, οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν.
«Ευελπιστούμε στη συνεργασία όλων των ομάδων και των αθλητών και αθλητριών για να παραμείνει το ανακαινισμένο Κλειστό της Λιμνοπούλας, σε άριστη κατάσταση», κατέληξε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης, Παντελής Κολόκας.