Ακόμα περιμένουν στον ΠΑΣ τη μεταγραφική ενίσχυση

on .

SUPER LEAGUE 21 03 2019

Εν αμανονή των μεταγραφικών ανακοινώσεων και της ενίσχυσης του ρόστερ βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς οδεύουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.
Πλέον ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τη γιαννιώτικη ομάδα καθώς απομένουν δύο εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Υπενθυμίζεται ότι το νέο πρωτάθλημα της Super League έχει οριστεί να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου.
Ο Αργύρης Γιαννίκης και οι συνεργάτες του δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις με τους παίκτες της ομάδας πάνω στην τακτική, ωστόσο αναμένει εναγωνίως τις μεταγραφές και την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας προκειμένου να ενώσει τα κομμάτια του παζλ για την επερχόμενη σεζόν.
Σε αναμονή για Ντομίγκεθ
Ο Ισπανός Χουάν Ντομίγκεθ θεωρείται κλεισμένος με διετές συμβόλαιο και μάλιστα αναμένονταν χτες το βράδυ στα Γιάννινα, ωστόσο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου δεν είχε υπάρξει κάποια μεταγραφική ανακοίνωση. Όλα δείχνουν πάντως ότι αυτή θα είναι η τέταρτη μεταγραφική κίνηση μετά τους Σάλιακα, Πίρσμαν και Κάργα, με τους Γιαννιώτες να ενισχύονται στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.
Τα ερωτηματικά όμως όσον αφορά το ρόστερ παραμένουν και η απόκτηση Ντομίγκεθ δεν μπορεί να είναι η τελευταία μεταγραφή καθώς χρειάζονται οπωσδήποτε κι άλλες κινήσεις προκειμένου να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική στο προσεχές πρωτάθλημα. Ένα ερωτηματικό είναι το αν θα αποχωρήσει τελικά ο Γιαννίκογλου κι αν θα αποκτηθούν 1 ή 2 τερματοφύλακες, αλλά και αν θα υπάρξει ενίσχυση στα στόπερ. Εκεί υπάρχει το δίδυμο Κάργας-Παντελάκης και επίσης οι Πανουργιάς και Γώγος. Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο Γιαννίκης έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.
Διπλό ΔΣ τη Δευτέρα
Διπλό θα είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας στην Super League, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.
Αρχικά, στις 11:15 οι εκπρόσωποι των ομάδων θα επικυρώσουν την 14η ομάδα που θα συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα, δηλαδή τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει το προβάδισμα καθώς επικράτησε με 0-1 στον πρώτο αγώνα στα Πηγάδια Ξάνθης χάρη σε γκολ-πέναλτι του Μπεντινέλι.
Στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και σημαντικότερο κομμάτι του ΔΣ και πάλι μέσω τηλεδιάσκεψης. Εκεί μεταξύ άλλων θα εγκριθεί η προκήρυξη και το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος, ενώ θα οριστεί και η ημερομηνία της κλήρωσης. Η κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον κορωνοϊό είναι ρευστή και πρωτοφανής γιαυτό και δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δεν έχει γίνει ακόμα η κλήρωση, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον στην Super League.