Στο φουλ η προετοιμασία της νεοφώτιστης Θύελλας Κατσικάς

on .

kontodimas

• Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται από την Διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες η προετοιμασία της Θύελλας Κατσικάς ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Ήδη έχουν διεξαχθεί τα πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με αντιπάλους το Νεοχωρόπουλο, το Σταυράκι και χθες με τον Αχέροντα Καναλακίου (0-4), ώστε οι παίκτες να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες θα γίνουν φιλικά με τον ΠΑΣ Κράψης και την Αναγέννηση Άρτας, ομάδα που θα βρει απέναντί της στο πρωτάθλημα και φαίνεται πώς και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ: Σχεδόν έκλεισε το ρόστερ
Κατά την ενημέρωση των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε, ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Κοντοδήμας ανέφερε πώς το ρόστερ έχει σχεδόν κλείσει, ενώ είναι πιθανή η απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τους νεαρούς που υπάρχουν.
Σχετικά με την προετοιμασία τόνισε πώς το ρόστερ αριθμεί 27 παίκτες, αλλά δεν συμμετέχουν όλοι στις προπονήσεις μιας και ο Μελιγγιώτης είναι φαντάρος και οι φοιτητές Τάτσης και Κωνσταντινίδης δεν έχουν επιστρέψει, ενώ για τα φιλικά τόνισε πώς τον ενδιαφέρει να αφομοιώσουν οι παίκτες αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις, να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό και όχι τα αποτελέσματα.
Επίσης, χαρακτήρισε πώς θα είναι λυπηρό το γεγονός αν ισχύσει το μέτρο των κεκλεισμένων των θυρών στα ματς της Γ΄ Εθνικής, καθώς η ομάδα θα είχε μια δυνατή έδρα.
Υπογράμμισε πώς υπάρχει πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στην Θύελλα, μιας και γίνονται καθημερινά θερμομετρήσεις και μέρα-παραμέρα απολυμάνσεις στους χώρους.
Τέλος, έκρινε θετικό το γεγονός πώς από φέτος θα υπάρχουν 20 ποδοσφαιριστές στις αποστολές των ομάδων και θα γίνονται πέντε αλλαγές.

Στον 5ο όμιλο της Γ’
Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, έγινε ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής, οι οποίοι θα είναι συνολικά 10.
Η Θύελλα Κατσικάς θα μετέχει στον 5ο όμιλο με ομάδες από την Κέρκυρα, την Άρτα, την Θεσπρωτία, την Πρέβεζα-Λευκάδα, την Αιτωλοακαρνανία (πλην του Ναυπακτιακού), τα Γρεβενά και την Καστοριά. Όσο για το Σούλι Παραμυθιάς, παραμένει ακόμη αβέβαιο στο ποια κατηγορία θα κατέβει να αγωνιστεί.

Οι προπονητές
Από τις 14 ομάδες του 5ου ομίλου εκτός από το Σούλι Παραμυθιάς, στην Λευκίμμη ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη προπονητή, ο οποίος πιθανόν να είναι ο Παναγιώτης Κορομπόκης.
Οι υπόλοιποι είναι: Πέτρος Κοντοδήμας Θύελλα Κατσικάς, Τάσος Νταλάκας Αναγέννηση Άρτας, Άγγελος Μπέκας ΠΑΣ Πρέβεζα, Ηρακλής Στασινός ΠΑΣ Θύελλα 2015, Γιάννης Νταλακούρας Τηλυκράτης Λευκάδας, Βαγγέλης Τζιάρρας Αχέρων Καναλακίου, Γιώργος Ταράσης ΑΕ Μεσολογγίου, Γιώργος Γιάννος Αμβρακικός Λουτρού, Βασίλης Ξανθόπουλος Παναγρινιακός, Γιώργος Βλάχος Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης Γρεβενών, Πασχάλης Δημητρίου Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας Καστοριάς και Σάββας Σιδερόπουλος ΟΦΑΜ Κέρκυρας.