Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας

on .

koutselio

Αγροτικός Καστρίτσας - Αχέρων Καναλακίου 0-0

• Δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Αγροτικός Καστρίτσας απέναντι στον Αχέροντα Καναλακίου που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.
Παρά τις απουσίες, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, η ομάδα του Λεωνίδα Μαλισόβα έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι στην ομάδα του Γιαννιώτη προπονητή Βαγγέλη Τζιάρρα,ο οποίος έκανε και αυτός αρκετές δοκιμές.
Η πιο καλή στιγμή του φιλικού ήταν αναμφίβολα στις αρχές του δευτέρου μέρους, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τον Κυριάκη, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Αλέξη Λισγάρα, ενώ την βρήκε και ο τερματοφύλακας του Αγροτικού πέφτοντας πολύ σωστά στη γωνία του.
Στο πρώτο μέρος, καλές στιγμές είχε και ο Αγροτικός με Διαμαντόπουλο και Αλεξίου.
Τα αντανακλαστικά του έδειξε προς το τέλους του ημιχρόνου ο Διαμάντης, απομακρύνοντας τη μπάλα σε σουτ του Βασιλειάδη, ενώ στην επανάληψη όπου ο Αχέρων είχε την υπεροχή, ο Λισγάρας βγήκε νικητής σε φάση τετ α τετ από το πλασέ του Ντόκου.
Διαιτησία: Νέος (Μπαδήμας - Σπυρογιώτης)
Αγροτικός Καστρίτσας (Μαλισόβας): Διαμάντης, Μπίζιος, Κρανάς, Δοβανάς, Κλιτσινάρης, Σπαλιάρας, Μπιστιόλης, Διαμαντόπουλος, Αλεξίου, Δήμος, Αναστασιάδης.
Αγωνίστηκαν και οι: Λισγάρας, Ναυρόζογλου, Γκούβας, Τσιάκος, Ρίζος και Τσεκούρας.
Αχέρων Καναλακίου (Τζιάρρας): Κωνσταντάκος, Τζίμας, Φράγκος,Τάτσης, Ζδράβος, Βασιλειάδης, Γεωργάκης, Πότσης, Ντόκος, Νικολάου, Κυριάκης.
Αγωνίστηκαν και οι: Βλάχος, Εμβραϊζογλου, Μανιώτης, Λουκούμης, Κωνσταντίνου.

Κουτσελιό-Αετός Νήσου 0-3

• Με σκορ 0-3 επικράτησε ο Αετός Νήσου του ΠΑΟ Κουτσελιού, στο γήπεδο του Κουτσελιού, χάρη σε χατ-τρικ που πέτυχε ο Φώτης Λώλης στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο πρώτο μέρος, το Νησί είχε τις καλές του στιγμές κυρίως με Κοντογιάννη. Το Κουτσελιό είχε δοκάρι με τον Αναγνωστόπουλο, ενώ ο Τσαμητρόπουλος έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Τσακμάκη.
Στην επανάληψη,πιο ορεξάτος και αποτελεσματικός ο Αετός, βάζοντας τρία γκολ με τον Λώλη (τα δυο με σουτ, ένα με κεφαλιά), ενώ έχασε και φάσεις με Λώλη και Κοντογιάννη. Ο Θουλιώτης σε δυο περιπτώσεις στέρησε το γκολ από τον Κακαράντζα Κυριάκο.
Στα θετικά για το Κουτσελιό, η χρησιμοποίηση και σε αυτό το φιλικό, αρκετών παικτών που προέρχονται από την Ακαδημία.
Κουτσελιό (Τασιούλας): Τασιούλας, Δάσκαλος Α., Κρανάς Θ., Τσακμάκης Μ., Κακαράντζας Μ., Αναγνωστόπουλος, Κρανάς Χ., Μπακαγιάννης, Δάσκαλος Ι., Κακαράντζας Μ., Κακαράντζας Κ.
Αγωνίστηκαν και οι: Στεργίου, Κούτλας, Μπλέτσας, Βάσιος, Αγγέλης, Καμπότας, Ζήκας, Τάτσης, Τσαρπέλας, Καρυωτάκης.
Νησί (Τόλης): Τσαμητρόπουλος, Σκούφης, Τζιάλλας, Κασίμης, Στογιάννης, Γεράσης, Τζημογιάννης, Λώλης, Μπίλης, Πρέντζας, Κοντογιάννης.
Αγωνίστηκαν και οι: Θουλιώτης, Τσακανέλης, Τσιούρης, Οικονόμου, Γερούκαλης, Στραγάλης.