Σήμερα η επίσημη πρώτη του Γ.Α.Σ.

on .

gas

• Μία νέα χρονιά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινάει για τη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Γ.Α.Σ., η οποία σήμερα ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση.
Το ραντεβού έχει δοθεί στις 6.30 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας για μία ομάδα που αποτελείται από νέες αθλήτριες με μέλλον αλλά και πλούσιο ταλέντο.
Μια χρονιά πολύ ιδιαίτερη για τον αθλητισμό βρίσκει τη γυναικεία ομάδα για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία, δείχνοντας ότι ο σύλλογος βαδίζει σε σταθερές βάσεις που όλα αυτά τα χρόνια έχτισε με κόπο, μεράκι και σκληρή δουλειά χωρίς να μεταδίδει ψεύτικες ελπίδες και όνειρα στα παιδιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΓΑΣ δίνει μεγάλη βαρύτητα και στις Ακαδημίες, οι οποίες τον έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση στην πόλη των Ιωαννίνων και οι οποίες ξεκινούν και αυτές με τη σειρά τους σε λίγες μέρες τις προπονήσεις.
Νέοι προπονητές έχουν ενταχθεί και τη φετινή χρονιά στο δυναμικό του συλλόγου, ενώ καινούργια παιδιά έχουν ήδη εγγραφεί στις Ακαδημίες, πριν ακόμη ξεκινήσουν οι προπονήσεις.
Όλα αυτά, όπως επισημαίνεται και στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας, δείχνουν ότι εμπιστεύονται πλέον τις προπονητικές τους μεθόδους αλλά και το οικογενειακό περιβάλλον που βρίσκουν στο σύλλογο.
Οι επιτυχίες των αναπτυξιακών τμημάτων είχαν ήδη ξεκινήσει και πολλά παιδιά έχουν ενταχθεί στη γυναικεία ομάδα.
«Παιδιά με όρεξη για δουλειά που τιμούν με το παραπάνω το σύλλογο. Όλοι μαζί μια οικογένεια και τη φετινή αγωνιστική χρονιά μαζί με τους χορηγούς μας που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στηρίζουν και φέτος την προσπάθειά μας αναγνωρίζοντας τη συμβολή μας στην αθλητική ανάπτυξη της πόλης. Σας ευχαριστούμε όλους», καταλήγει η διοίκηση του ΓΑΣ στη σχετική ανακοίνωση.