Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει αύριο ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS OMADA 21 8 20

• Στην Αθήνα παρέμεινε και θα βρίσκεται μέχρι και την Κυριακή η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς μετά το πρώτο φιλικό τεστ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ακολουθεί αύριο Κυριακή ένα πολύ δυνατό φιλικό με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στις προπονητικές εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων» στου Ρέντη.
Η αγωνιστική απραξία έσπασε μετά από 5,5 μήνες και μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να ηττήθηκε με 3-0 στο προχθεσινό φιλικό από τον Ατρόμητο στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου, ωστόσο ο τεχνικός Αργύρης Γιαννίκης διέγνωσε και θετικά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού της γιαννιώτικης ομάδας. Χαρακτηριστικά, μετά το τέλος του φιλικού με τον Ατρόμητο ο Α. Γιαννίκης σημείωσε ότι: «Είμαστε η μόνη ομάδα στην κατηγορία που έχει τόσους μήνες την απραξία αυτή. Ο Ατρόμητος έκανε το δέκατο παιχνίδι του μετά τον κορωνοϊό, εμείς το πρώτο μας και μάλιστα με λειψό ρόστερ. Οπότε ήταν λογικό ότι θα είχαμε κάποια θέματα. Παρόλα αυτά ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο μετά το 15’, δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ από πλάγιο άουτ. Στη συνέχεια όμως αντέξαμε μια χαρά και δείξαμε ισάξιοι με τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, δεν το κάναμε, μετά το 2-0 χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού».

Προπονήσεις στον Ασπρόπυργο
Οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη δεν είναι οι μόνες που χρησιμοποιεί ο ΠΑΣ Γιάννινα κατά την παραμονή του στην Αθήνα για την πραγματοποίηση των προπονήσεων της γιαννιώτικης ομάδας.
Χτες έγινε γνωστό ότι η χτεσινή απογευματινή προπόνηση, αλλά και η σημερινή πρωινή έγιναν σε γήπεδο του Ασπροπύργου, το οποίο χρησιμοποιεί ως προπονητική εγκατάσταση ο Ατρόμητος και το παραχώρησε στους Γιαννιώτες. Το γήπεδο που χρησιμοποιεί η ομάδα του Περιστερίου πληροί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Να σημειωθεί ότι πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού και της ασθένειας Covid-19 στον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση και στη συνέχεια τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά την προσέλευση της ομάδας στο γήπεδο του Περιστερίου. Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα πριν το αυριανό φιλικό με τον Ολυμπιακό θα γίνει σήμερα το απόγευμα στου Ρέντη. Το παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους» θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, θα είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και αυτό σημαίνει πώς πέραν από το γεγονός ότι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, δεν θα επιτραπεί η είσοδος ούτε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 31 Αυγούστου η προκήρυξη
Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου θα εγκριθεί από την Super League η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, το οποίο θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν χτες, προαναγγέλθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Λίγκας για τις 31 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα, όπου κυρίαρχο θέμα θα είναι η έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι όσες ομάδες έχουν μείνει τηλεοπτικά «άστεγες» απειλούν να μην εγκρίνουν την προκήρυξη, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την έναρξη του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, 7 ομάδες, οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία και Βόλος απειλούν ότι δεν θα υπογράψουν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος αν δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά όλες οι ομάδες. Βέβαια, να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ ήδη από πέρυσι λειτουργεί τη δική του πλατφόρμα μέσω του PAOK TV, ενώ σε παρόμοια κίνηση προχώρησε πρόσφατα και ο Παναθηναϊκός μέσω του PAO TV.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: «Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 31/08/2020 στις 11:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21. 2/ Έγκριση Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15) αγωνιστικής περιόδου 2020-21. 3/ Διάφορα. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».