Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Μ. Σάλιακας

on .

saliakas

• Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση για τη σεζόν 2020-2021 προχώρησε χτες ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μανώλη Σάλιακα, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Λαμία.
Ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είναι με κάθε επισημότητα παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο του με τους Γιαννιώτες είναι διάρκειας 2 ετών.
Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη έφτασε χτες στα Γιάννινα και αναμένεται να ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΣ, η οποία θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής για το Καρπενήσι, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σάλιακας είχε μια γεμάτη σεζόν με τη Λαμία και κατέγραψε 29 συμμετοχές συνολικά με την ομάδα της Φθιώτιδας. 19 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, 5 στα play out και 5 στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ πέτυχε και 2 γκολ με τη φανέλα της Λαμίας.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ο Σάλιακας ευχαρίστησε τους Χριστοβασίλη και Γιαννίκη για την ευκαιρία που του δίνουν, αλλά και την οικογένεια και τους φίλου του, ενώ ευχήθηκε υγεία σε αυτόν και τους συμπαίκτες του.
Αναλυτικά η δήλωση του Σάλιακα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΑΣ κ. Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ. Γιαννίκη για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ για την ιστορική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι όλη η ομάδα να έχουμε υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά».
Συνεργασία με την Kappa
Η θρυλική εταιρεία Kappa ή Robe di Kappa όπως είναι ευρύτερα γνωστή είναι η εταιρεία που θα ντύσει τον ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη σεζόν, σε συνεργασία πάντα με το Hall Of Brands.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και το Hall of Brands ανακοίνωσαν την συνεργασία με την ιταλική εταιρεία Kappa που ειδικεύεται στον χώρο του αθλητικού εξοπλισμού.
Ρεπό και αναχώρηση για Καρπενήσι
Το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε καθώς η χτεσινή ήταν η τελευταία προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, πριν την αυριανή αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι.
Ο Αργύρης Γιαννίκης έδωσε ρεπό σήμερα στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν και αύριο το πρωί η ομάδα αναχωρεί οδικώς για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει στο Καρπενήσι 10 ημέρες, δηλαδή έως τις 12 Αυγούστου και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη βάση του στα Γιάννινα, ενώ ήδη γίνονται συνεννοήσεις και για τα φιλικά προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο.