Οριστικά στην Α’ Ερασιτεχνική η Ανατολή

on .

aoa

• Μετά από αρκετό διάστημα άκαρπων προσπαθειών για την εύρεση διοικητικού σχήματος στον Αθλητικό Όμιλο Ανατολής, βγήκε τελικά λευκός καπνός.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε, έλαβε την απόφαση να πάρει μέρος η Ανατολή στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και όχι σε αυτό της Γ’ Εθνικής, στο οποίο την περασμένη σεζόν είχε εξασφαλίσει αγωνιστικά την παραμονή της.
Από εκεί και πέρα τα μέλη του Δ.Σ συμφώνησαν να συνέλθουν ξανά σήμερα στις 9 μ.μ., στο Γήπεδο Ανατολής προκειμένου να προχωρήσουν στην κατανομή των αξιωμάτων.
Μετά τη συγκρότηση του Δ.Σ. την ερχόμενη Παρασκευή, θα κλείσει το θέμα του προπονητή και θα γίνουν και οι τελικές επαφές με τους παίκτες της ομάδας για να ξεκινήσει άμεσα και η προετοιμασία.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ανατολής αποτελείται από τα ακόλουθα 13 άτομα: Αθαναϊλίδης Ιωάννης, Αλεξίου Αντιγόνη, Αυγέρης Γεώργιος, Γέροντας Χρήστος, Ευαγγέλου Ανδρέας, Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, Μαυροκεφαλίδης Λεωνίδας, Παππάς Παναγιώτης, Ρουσάκης Κωνσταντίνος, Ρουσάκης Ξενοφών, Σκαμνιάς Γεώργιος, Χριστοφορίδης Απόστολος και Χριστοφορίδης Δημήτριος.