Την Κυριακή ανεβαίνει στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 29 07

• Στις πρώτες ανακοινώσεις για μεταγραφές ποδοσφαιριστών θα προχωρήσει σήμερα ή το αργότερο έως αύριο το πρωί ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συνεχίζει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.
Ο νεαρός τερματοφύλακας Μπότσαρης είναι ήδη μέλος της γιαννιώτικης ομάδας από την έναρξη της προετοιμασίας και μένει μόνο η τυπική ανακοίνωση για την απόκτησή του. Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και ο δεξιός οπισθοφύλακας, Μανώλης Σάλιακας, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται καθημερινά στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής. Οι Γιαννιώτες διανύουν τις τελευταίες ημέρες από το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Η τελευταία προπόνηση επί γιαννιώτικου εδάφους θα γίνει την Παρασκευή, το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και την Κυριακή το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι και το ξενοδοχείο Avaris, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Τα αποκαλυπτήρια της φανέλας
Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την εταιρεία Hall Of Brands σε επίπεδο ένδυσης της ομάδας και εμπορικής χρήσης του σήματος και της μπουτίκ, ενδεχομένως και σήμερα να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας που θα φοράει η γιαννιώτικη ομάδα τη νέα σεζόν.
Το σχέδιο των νέων εμφανίσεων του ΠΑΣ Γιάννινα έχει προκύψει από τη συνεργασία του τμήματος marketing της γιαννιώτικης ΠΑΕ με τo Hall Of Brands του Νίκου Σιόντη, γιου του παλαίμαχου αρχηγού του Άγιαξ της Ηπείρου, Γιώργου Σιόντη.
Ακόμα βέβαια δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι χορηγοί της φανέλας και όταν θα γίνει αυτό, θα παρουσιαστούν οι φανέλες σε ειδική εκδήλωση, όμως σήμερα αναμένεται να βγει στη δημοσιότητα το σχέδιο των νέων εμφανίσεων της ομάδας.
Τέλος, να σημειωθεί ότι πέρα από την οργάνωση της μπουτίκ του ΠΑΣ Γιάννινα από το Hall Of Brands στα σκαριά βρίσκεται και η δημιουργία eshop για τα προϊόντα που θα φέρουν το σήμα του ΠΑΣ Γιάννινα και θα μπορούν να προμηθευτούν μέσω internet οι φίλοι της ομάδας που δεν ζουν στα Γιάννινα.