Προετοιμασίες ομάδων ερασιτεχνικού...

on .

pindos

Στο φουλ η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα

• Την περασμένη Δευτέρα, ξεκίνησε στο γήπεδο Καρυών του Δήμου Ζίτσας, η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά.
Με νέο προπονητή τον Σταύρο Παπαβασιλείου, ο Αγροτικός θα χτιστεί από την αρχή, βασιζόμενος σε ένα κράμα παλιών και νέων ποδοσφαιριστών.

Πίνδος Κόνιτσας: «Να δείξουμε τη δυναμική της Πίνδου»
• Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού και παρουσία του Δημάρχου Κόνιτσας Νίκου Έξαρχου, του Προέδρου του ΚΕ.ΠΑ.ΠΑ, των στελεχών της Διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και των αθλητών ξεκίνησε και επίσημα την περασμένη Πέμπτη στο Δημοτικό Στάδιο Κόνιτσας, η προετοιμασία της Πίνδου ενόψει της νέας σεζόν.
«Σας περιμένουμε την νέα αγωνιστική χρονιά για να μας δώσετε ώθηση, να χειροκροτήσετε την ομάδα, να σταθείτε στο πλευρό της και να δείξουμε σε όλους τη δυναμική της Πίνδου» αναφέρεται μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της ομάδας.

Με εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις στην Α.Ε.Μ.
• Από την Δευτέρα 20 Ιουλίου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της Α.Ε.Μικρασιατών. Μάλιστα, στην εναρκτήρια προπόνηση τελέστηκε αγιασμός στο γήπεδο «Χαμένες Πατρίδες», παρουσία των μελών του Δ.Σ, των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και των παικτών που παρέμειναν στο ρόστερ. Οι προπονήσεις που θα γίνουν είναι συνολικά 31 και σε κάποιες από αυτές οι παίκτες του Χρήστου Βαζάτη θα προπονούνται στο πρώην ξερό γήπεδο που έχουν μπει προβολείς. Παράλληλα, στο γήπεδο «Αγιά- Σοφιά» δίπλα από την ΕΛΕΠΑΠ, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής της κερκίδας, αλλά και βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου. Στο περιθώριο της εναρκτήριας προπόνησης, ο προπονητής της Α.Ε Μ. τόνισε πώς η ομάδα θα κυνηγήσει τους στόχους σε πρωτάθλημα, Κύπελλο αλλά και να φτιαχτεί η εικόνα της εντός και εκτός γηπέδου. Έκανε γνωστό πώς θα γίνουν φιλικά με Θύελλα Κατσικάς, Καστρίτσα, Νησί και δήλωσε πώς αν τύχει καμία περίπτωση εξαιρετική για την ομάδα, θα αποκτηθεί.
N. ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

Α.Ο. Σταυρακίου: Με στόχους η έναρξη της προετοιμασίας
• Μετά από 5 μήνες αγωνιστικής αδράνειας, αλλά και έπειτα από την επίτευξη της ανόδου στην Α΄ ερασιτεχνική, ο Α.Ο. Σταυρακίου 2009 ξεκίνησε την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική χρονιά, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός την περασμένη Δευτέρα.
Το κλίμα ήταν αισιόδοξο και σύσσωμη η διοίκηση και οι παράγοντες του Α.Ο.Σ. βρέθηκαν στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του «Λέανδρος Καμηνάς» για την «πρώτη» της ομάδας.
Η ομάδα κράτησε τον περσινό της κορμό, ενώ έγιναν και κάποιες μεταγραφές.
Ο προπονητής Κων/νος Ναθαναήλ τόνισε πώς η ομάδα δεν θα είναι περαστική από την κατηγορία και ευχήθηκε τη νέα χρονιά να παικτούν η άνοδος και η σωτηρία στα γήπεδα και όχι στις αποφάσεις της εκάστοτε ΕΠΣ. Απαντώντας σε ερώτηση για νέες προσθήκες, ανακοίνωσε ήδη τους Ορέστη Γιώτη και Γιώργο Γούλα από τη Θύελλα Κατσικάς αλλά και του Άγγελου Ζιάβρου από την Κ17 του ΠΑΣ.
Ο αρχηγός Κ. Γκάτζιος, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Θα ξεκινήσουμε με δουλειά, ταπεινότητα, χαμηλά το κεφάλι, προφανώς και θα πάμε να παλέψουμε για να παραμείνουμε στην Α΄ κατηγορία, εκεί που πρέπει να είναι μια ομάδα σαν το Σταυράκι, με τις εγκαταστάσεις που έχει, τα γήπεδα που έχει, το ανθρώπινο δυναμικό, όχι μόνο τους παίκτες, αλλά και την διοίκηση».
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ

Ροδοτόπι: «Να αγκαλιαστεί το εγχείρημα»
• «Μπροστά» οι μηχανές και στο Ροδοτόπι που ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην Α΄Ερασιτεχνική, έπειτα από δυο χρόνια απουσίας. Νέος τεχνικός είναι ο Βασίλης Κίτσης. Στην ανακοίνωση της ομάδας επισημαίνεται πώς στοχεύουν να χτίσουν μια ομάδα όχι με ορίζοντα μιας χρονιάς και πιστεύουν πώς το εγχείρημα αυτό να αγκαλιαστεί από όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους της ομάδας.

Με αμείωτη ένταση οι προπονήσεις στο Κουτσελιό
• Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προπονήσεις στο Κουτσελιό, ενώ την περασμένη Δευτέρα είχε τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός.
Η ανάληψη και του ανδρικού τμήματος από τον προπονητή Σπύρο Τασιούλα, η επιστροφή παικτών από το χωριό και η συμμετοχή πολλών παιδιών, δημιουργούν μπόλικη αισιοδοξία στους ανθρώπους της ομάδας, ενόψει νέας σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πώς έχει ήδη ξεκινήσει η κατασκευή της κερκίδας αλλά έγιναν και εργασίες βελτίωσης στον αγωνιστικό χώρο.
Δάσκαλος Ι., Κακαράντζας Κ., Τσακμάκης Μ., Κούτλας Δ., Αναγνωστόπουλος Λ, Κρανάς Θ. πάτησαν ξανά το χορτάρι του γηπέδου του χωριού τους, ενώ μέχρι στιγμής από το ρόστερ έχει αποχωρήσει ο Χρήστος Κούτλας που πήγε στον Θρίαμβο Σερβιανών.
Ο προπονητής του Κουτσελιού Σπύρος Τασιούλας τόνισε πώς στόχος είναι να φτιαχτεί μια ομάδα ανταγωνιστική, να προωθηθούν παιδιά από την ακαδημία, ενώ επεσήμανε πώς τα κλεισμένα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με Καστρίτσα, Σταυράκι, Πωγωνάτο, Ηλιόκαλη, Δαφνούλα, Πλατανιά είναι απαραίτητα για να βρουν ρυθμό οι παίκτες.
Από την άλλη, ο Πρόεδρος Ηλίας Τσίμαρης ανέφερε πώς το πλάνο της ομάδας δεν είναι μόνο για φέτος αλλά πάει για τα επόμενα χρόνια να κυριαρχήσει.
N. ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ