Νέα του ερασιτεχνικού

on .

rodotopi

Στο Νεοχωρόπουλο ο Βαγγέλης Κάτσενος

• Τη δεύτερη μεταγραφή του πραγματοποίησε το Νεοχωρόπουλο αποκτώντας τον Βαγγέλη Κάτσενο.
Ο Κάτσενος τις δυο τελευταίες χρονιές έπαιζε στον Αετό Νήσου, ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί στην Κράψη, στην Κατσικά, στην Πίνδο Κόνιτσας και το Ασβεστοχώρι.

Ενίσχυση με τέσσερις για Κράψη

• Ήξεις - αφίξεις στον ΠΑΣ Κράψης. Παρελθόν αποτελούν οι Ηλίας Φαρμάκης, Αστέριος Βύζας, Σταύρος Σταματίου και Σεραφείμ Καρατζιάς οι οποίοι βρήκαν νέα ποδοσφαιιρική στέγη στο Ρωμανό.
Στο ρόστερ της ομάδας εντάχθηκαν ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Τζίμας που πέρυσι αγωνιζόταν στην Καστρίτσα, ο τερματοφύλακας Δημήτρης Αρχοντάκης από τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά, ο Κώστας Πάνος από τον Αχέροντα Καναλακίου και ο δεξιός μπακ-χαφ Ορέστης Πάσχος από την Ανατολή. Τέλος, ανανέωσαν οι Παναγιώτης Κολιός, Σπύρος Κατσούδας, Βαγγέλης Καρτάλης και Γιάννης Ζαμπέτας.
Να σημειωθεί πώς ο ΠΑΣ Κράψης θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο της ΕΠΣΗΠ τη νέα χρονιά και δεύτερη αυτό της Λιμνοπούλας. Σήμερα στις 17:30 στο γήπεδο του Ασβεστοχωρίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Στους Λογγάδες ο Μουτσάι

• Την πρώτη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Τιτάν Λογγάδων με τον 22χρονο αμυντικό Τζουλιάνο-Λεωνίδα Μουτσάι από τους Χουλιαράδες να είναι αυτός που ανοίγει το χορό των μεταγραφών.
Ο Μουτσάι έχει αγωνιστεί στον Άρη Πέρδικας, στην Πλαταριά, στο Μαργαρίτη και στα Σύβοτα. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Ιουλίου. Η Διοίκηση ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στο να τοποθετηθούν στο γήπεδο προβολείς, ώστε η ομάδα να κάνει και βραδινές προπονήσεις.

Προσθήκη από Γερμανία για Α.Ε.Μ.

• Σε μεταγραφική κίνηση από...Γερμανία προχώρησε η Α.Ε Μικρασιατών, καθώς τη φανέλα της ομάδας θα φοράει ο Λάζαρος Τζιοβάρας που αγωνίστηκε στη Γ΄ Γερμανίας σε τμήματα υποδομής με την SSV REUTLINGEN.
Έχει παίξει στο παρελθόν και στη Κ15 του ΠΑΣ, πήγε στο εξωτερικό και με αφορμή τη στρατιωτική του θητεία επέστρεψε στην Ελλάδα και θα παίξει με τη φανέλα της ομάδας του τόπου καταγωγής του.
Επιστροφή στο Ροδοτόπι για Παπαϊωάννου και Βασιλείου
• Στο Ροδοτόπι επέστρεψαν ο τερματοφύλακας Βασίλης Παπαϊωάννου που πέρυσι αγωνίστηκε στους Ραφταναίους, ενώ μετά από απουσία ενός χρόνου επιστρέφει στην ενεργό δράση και ο Θωμάς Βασιλείου, με τη διοίκηση να τους καλωσορίζει στην ομάδα.

perama

Σεφτέ στις μεταγραφές με Νασίκα η Προοδευτική

• Ο επιθετικός Κώστας Νασίκας αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση της Προοδευτικής Περάματος.
Ο 25χρονος επιθετικός πέτυχε 4 τέρματα με τη φανέλα της Ηλιόκαλης την περασμένη κουτσουρομένη σεζόν, ενώ έχει παίξει σε Αστέρα Αμφιθέας και στον Πανζαγορισιακό. Η έναρξη προετοιμασίας της Προοδευτικής είναι προγραμματισμένη για αύριο στο «Γ. Πρίσκας».

Τον Σπύρο Ρούστα απέκτησε η Ελεούσα

• Την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Σπύρου Ρούστα από την Πίνδο Κόνιτσας ανακοίνωσε η Θύελλα Ελεούσας.

Στον Αετό Νήσου  ο Βασίλης Τσακανίκας

•Μετά τους Τζιάλλα, Λώλη και Γεράση στο Νησί θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο αμυντικός Βασίλης Τσακανίκας οποίος πέρυσι έπαιζε στην Θύελλα Ελεούσας.
Τριάδα μεταγραφών το Σταυράκι
με Γούλα, Γιώτη και Ζιάβρο

• Τρεις μεταγραφές πραγματοποίησε ο Α.Ο. Σταυρακίου 2009.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν από την Θύελλα Κατσικάς οι Γιώργος Γούλας και Ορέστης Γιώτης (φωτο), και ο Άγγελος Ζιάβρος από την Κ 17 του ΠΑΣ.
Με υψηλούς στόχους φέτος το Ρωμανό

• Με βάση τις υπάρχουσες μεταγραφικές κινήσεις, ο Αχέρων Ρωμανού δείχνει ότι φέτος θα είναι ανταγωνιστικός στη Β’ Ερασιτεχνική.
Ως επί το πλείστον το Ρωμανό "ψώνισε" από την Κράψη αποκτώντας πέντε ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι Ηλίας Φαρμάκης ο οποίος έχει καταγωγή από το Ρωμανό, Αστέριος Βύζας, Σεραφείμ Καρατζιάς, Σταύρος Σταματίου και Βάιος Αλεξίου.
Αποκτήθηκαν ακόμη οι Γιάννης Ζώης από την ΑΕ Γιάννενα και Μάριος Τότσικας από το Επισκοπικό.
Στον αντίποδα δεν έχει αποχωρήσει ακόμη κανένας ποδοσφαιριστής. Στην τεχνική ηγεσία του Ρωμανού θα βρίσκεται φέτος ο Χρήστος Γκούρας.

Στο Κεφαλόβρυσο ο Νασούλας

• Παίκτης της Αναγέννησης Κεφαλόβρυσου είναι πλέον ο αμυντικός Άγγελος Νασούλας, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Σταυράκι, Πανζαγορισιακό και στις ακαδημίες του Π.Α.Σ Γιάννινα.

Στα Πράμαντα ο Λισγάρας

• Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση έκανε η Α.Ε. Πραμάντων αποκτώντας τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Ελευθέριο Λισγάρα.
Ο Λισγάρας έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Κατσικά, Πέραμα, Ανατολή και τελευταία του ομάδα ήταν το Νεοχωρόπουλο.