Στα… βάσανα από χθες οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GIANNINA LOGO

Ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της νέας χρονιάς στην Super League1!
Μιας χρονιάς που αναμένεται ιδιαίτερη μιας και μόλις προχθές ολοκληρώθηκαν τα play off και play out του περσινού πρωταθλήματος, ενώ κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το τι μέλλει γεννέσθαι τόσο όσον αφορά των αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα, όσο και την ακριβή ημερομηνία έναρξης αυτού.
Χθες, υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας κ. Ντουρουντού πέρασε από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις το πρώτο γκρουπ των παικτών που ανήκουν στον ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα αναμένεται να περάσει το δεύτερο γκρουπ παικτών. Οι παίκτες αφού έκαναν γενικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο, πέρασαν τα εργομετρικά τεστ παρουσία του εργομετρητή-αναλυτή κ. Τζιαμούρτα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Σήμερα το βράδυ ή το αργότερο την Τετάρτη αναμένονται στην πόλη μας και οι δυο τελευταίες αφίξεις από το υπάρχον ρόστερ, αυτές των Νάουμετς και Λέο οι οποίοι ζήτησαν και πήραν μια μικρή παράταση. Σήμερα, επίσης, αναμένεται στα Ιωάννινα και ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος την Τετάρτη θα προπονήσει τους παίκτες του ξεκινώντας την προετοιμασία.
Στα Γιάννενα  και ο Χριστοβασίλης
Στο μεταξύ σήμερα το μεσημέρι θα έρθει στην πόλη μας ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος θα έχει σειρά συναντήσεων τόσο για θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, όσο και εξωαγωνιστικά με δυνητικούς χορηγούς, την διοίκηση του ΠΕΑΚΙ κ.α. Γενικότερα, όσο πλησιάζουν οι μέρες για το βασικό στάδιο προετοιμασίας που και φέτος θα γίνει στο Καρπενήσι 2 έως 12 Αυγούστου, τόσο ο κ. Χριστοβασίλης θα κάνει αισθητή την παρουσία του στην πόλη.
Αγωνιστικά, εκτός από τις πέντε αποδεσμεύσεις της προηγούμενης εβδομάδας των Περιστερίδη, Αποστολόπουλου, Μπουκουβάλα, Σεργκελασβίλι και Σκόνδρα, κάτι επίσημο δεν έχουμε ακόμα από την πλευρά της ΠΑΕ. Υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον και καταρχήν συμφωνία με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Μπότσαρη, αλλά δεν είναι κάτι επίσημο ακόμα, ενώ και ο δεξιός οπισοφύλακας Σάλιακας της Λαμίας που ενδιαφέρει τον ΠΑΣ, έμεινε χθες από την ομάδα του ελεύθερος. Κατά τ’ άλλα ο κ. Χριστοβασίλης κρατάει «κλειστά τα χαρτιά του» για τις μεταγραφικές κινήσεις.
«Άκυρο» στον Λεβαδειακό
Στο μεταξύ απορρίφθηκε χθες κατά πλειοψηφία, η προσφυγή του Λεβαδειακού κατά της Super League 2 και αφορούσε την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι… ανοίγει ο δρόμος για την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΠΟ και την… με την βούλα άνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα στα «μεγάλα σαλόνια».