Νέα του ερασιτεχνικού

on .

eleytheriadis

Ο γκολκίπερ Ελευθεριάδης στον Αγροτικό Αστέρα

• Στην απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα Σάββα Ελευθεριάδη από την Προοδευτική Περάματοςπροχώρησε ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά.
Ο Ελευθεριάδης υπήρξε την περσινή σεζόν από τα βασικά στελέχη της Προοδευτικής στο πρωτάθλημα, ενώ έχει περάσει και από τη Γ' Εθνική φορώντας τη φανέλα του Σουλίου Παραμυθιάς.
Μια σημαντική ενίσχυση στον άσσο αυτή για την ομάδα του Παρακαλάμου.

Ενίσχυση στην άμυνα για την Α.Ε.Μ με Στόλη

• Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε η Α.Ε.Μικρασιατών, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού Μάριου Στόλη από τον Π.Α.Ο Κρύας.
Η ομάδα του Χρήστου Βαζάτη έχει ενισχυθεί ήδη σημαντικά την τρέχουσα περίοδο των μεταγραφών, ωστόσο οι διοικούντες δεν σκοπεύουν να σταματήσουν εδώ, μιας και θέλουν να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο με υψηλές βλέψεις στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Στην Αγία Μαρίνα ο Πανταζής

• Την τρίτη προσθήκη στο δυναμικό της, ανακοίνωσε η Αγία Μαρίνα, αποκτώντας από την Κρύα τον νεαρό Αλέξη Πανταζή, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με υποσχετική στους Αμπελόκηπους.
Ο Πανταζής αγωνίζεται στην άμυνα, η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Στην Καστρίτσα οι Κρανάς και Αλεξίου

• Τον αμυντικό Κωνσταντίνο Κρανά και τον μεσοεπιθετικό Βασίλη Αλεξίου από Χουλιαράδες και Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά αντίστοιχα, απέκτησε ο Αγροτικός Καστρίτσας.
Ο Κρανάς έπαιζε από το 2015 στους Χουλιαράδες, πραγματοποιώντας ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ ο Αλεξίου με την ομάδα του Παρακαλάμου σημείωσε 12 τέρματα την περασμένη σεζόν, έχοντας αρκετές παραστάσεις από ομάδες του ερασιτεχνικού, της Γ’ Εθνικής και των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα.
Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Θεσπρωτού και του Θρίαμβου Σερβιανών στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει πανηγυρίσει δυο φορές Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ με Χουλιαράδες το 2015 και Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα το 2017.

Ντόμινο ανανεώσεων στην Προοδευτική Περάματος

• Τη συνέχιση της συνεργασίας της με δεκαέξι ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Διοίκηση της Προοδευτικής Περάματος.
Συγκεριμένα τη φανέλα της ομάδας θα συνεχίσουν να φορούν οι: Στάθης Βασίλης, Ντόβας Γεώργιος, Μηλίτσης Δημήτρης, Κόρρος Παναγιώτης, Σίμος Κώστας, Δούβλης Οδυσσέας, Μπαρούτας Άγγελος, Αλμπάνης Στέφανος, Παλάσκας Θωμάς, Λάππας Παύλος, Ρίζος Νίκος, Εμιλιάνο Ντοντοβετσι, Ζαλαβράς Κώστας, Ντόβας Νίκος, Δημόπουλος Παναγιώτης, Μόντι Ντοντοβέτσι.
Η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για την Δευτέρα 27 Ιουλίου στο «Γ. Πρίσκας», αναμένεται να ανακοινωθούν δυο-τρεις ακόμη ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές εντός των ημερών, ενώ σύμφωνα με τους διοικούντες, η ομάδα του Γιώργου Κάκου έχει θέσει πρωταγωνιστικό στόχο τη νέα σεζόν.

Πρώτη μεταγραφή για το Νεοχωρόπουλο ο Μπουκουβάλας

• Την πρώτη μεταγραφή ανακοίνωσε η νεοφώτιστη στην Α' κατηγορία ομάδα του Νεοχωρόπουλου αποκτώντας τον 26χρονο επιθετικό Νίκο Μπουκουβάλα από την Πίνδο Κόνιτσας.
Ο Μπουκουβάλας αγωνίστηκε στην Κ 20 του ΠΑΣ Γιάννινα, στους Χουλιαράδες, στο Κουτσελιό και στο Σούλι Παραμυθιάς στη Γ' Εθνική Κατηγορία ενώ από πέρυσι το χειμώνα στην Πίνδο Κόνιτσας. Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του Νίκου Παπανικολάου στην παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής.

 Στον πάγκο της Θύελλας Ελεούσας ο Λαδιάς

• Την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Λαδιά ανακοίνωσε η Θύελλα Ελεούσας.
Ο Γ. Λαδιάς επιστρέφει σε πάγκο ομάδας μετά από ένα χρόνο με τελευταία ομάδα τη Θύελλα Κατσικάς.
Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα και Εδεσσαικό, ενώ ως προπονητής έχει θητεύσει σε πάγκους ερασιτεχνικών ομάδων, Εθνικών Κατηγοριών αλλά και τμημάτων υποδομής.
Προπονητής σε ΠΑΣ Γιάννινα, Θεσπρωτό, Δόξα Κρανούλας στη Γ’ Εθνική, στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ κι προπονητής Νέων/ υπεύθυνος ακαδημιών στη Δόξα αλλά και σε Ανατολή, Ροδοτόπι, Προοδευτική Περάματος, Θύελλα Κατσικάς.
«Εμπειρία και ποιότητα! Ο πολύπειρος και χωρίς την ανάγκη ιδιαίτερων συστάσεων τεχνικός,Γιώργος Λαδιάς θα καθίσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά», η ανακοίνωση της Θύελλας.

 Σεφτέ στις μεταγραφές με Θωμόπουλο για την Πεντέλη

• Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός από την Ρίζα, Σπύρος Θωμόπουλος, αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα του Π.Α.Ο Πεντέλης.
Με θητεία σε ΑΟ Ζωοδόχου, Θύελλα Ελεούσας και ΑΟ Κόντσικας, πρόκειται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του στο νέο πρωτάθλημα.
Η διοίκηση με ανακοίνωσή της, τον καλωσορίζει στην ομάδα.

«Ψώνισε» από Πωγωνάτο η Αμφιθέα

• Με δυο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την πρώην ομάδα του νέου προπονητή Γιώργου Πότση, τον Πωγωνάτο, ήρθε σε συμφωνία ο Αστήρ Αμιθέας.
Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Βασίλης Μήτος που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και πέρυσι ήταν από τα βασικά στελέχη στην πορεία του Πωγωνάτου στο πρωτάθλημα και ο Αντώνης Κώτσης που είναι επιθετικός και είχε παλαιότερα συμμετοχές στις μικρές Εθνικές Ομάδες.
Η Διοίκηση της Αμφιθέας τους καλωσορίζει στην οικογένεια της και τους εύχεται καλή επιτυχία.

Νέος προπονητής ο Πότσης στην Αμφιθέα

• Ο Γιώργος Πότσης είναι ο νέος τεχνικός του Αστέρα Αμφιθέας και με αυτόν θα πορευτεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής.
Έχει θητεύσει σε πάγκους ομάδων όπως ο Πωγωνάτος, οι Αμπελόκηποι, η Κληματιά κ.α.

 Πήρε Μάντζο η Χρυσοβίτσα, ανανέωσαν τρεις

• Ο μεσοεπιθετικός Άρης Μάντζος αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα για την Χρυσοβίτσα.
Ο πρώην παίκτης της Κρύας έχει σημαντικές παραστάσεις από το ερασιτεχνικό, μιας και έχει φορέσει τη φανέλα της Ανατολής, των Λογγάδων και των Ραφταναίων, ενώ έχει περάσει και από την Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα.
Παράλληλα, στην ομάδα παραμένουν οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Αλεξίου, Δημήτρης Βασιλείου και Βασίλης Σίδερης, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα από τον περασμένο Γενάρη.

Εκλογές στις 26 Ιουλίου στην Αετορράχη

• Για την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουλίου στις 12 μ.μ είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση του Α.Ο Αετορράχης στο Σχολείο του χωριού, όπου θα γίνουν και οι Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.
Στην ανακοίνωση - πρόσκληση που υπογράφουν ο Πρόεδρος Γιώργος Γερογιάννης και ο Γραμματέας Μάριος Γερογιάννης, αναφέρεται πώς η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη, όσοι προσέλθουν θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και την αστυνομική ταυτότητα και πώς οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με τη παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.

 Σήμερα ξεκινάει προετοιμασία το Κουτσελιό

• Για, σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου και ώρα 17.30 έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας στον Π.Α.Ο Κουτσελιού ενόψει της νέας σεζόν.
Παράλληλα, ήδη έχουν οριστεί τα εξής φιλικά παιχνίδια:
Την 1η Αυγούστου με Αγροτικό Καστρίτσας, στις 5 Αυγούστου με Α.Ο Σταυρακίου 2009, στις 8 Αυγούστου με Ηλιόκαλη, 12 με Δαφνούλα, 19 με Πωγωνάτο και 22 με Πλατανιά.

Πήρε και Μασούρα το Κεφαλόβρυσο

• Τον 23χρονο μέσο Χρήστο Μασούρα από τον Α.Ο Νεοχωρόπουλου απέκτησε η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου.
Την περσινή σεζόν πέτυχε τέσσερα γκολ με το Νεοχωρόπουλο, καταγράφοντας 1559 λεπτά συμμετοχής.
Έχει αγωνιστεί σε Α.Ο Σταυρακίου 2009, Α.Ο Βελισσαρίου, ΠΑΣ Κράψης, Α.Ε Πραμάντων και στην Κόντσικα.
Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Κεφαλόβρυσου και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική περίοδο, γεμάτη υγεία και επιτυχίες!