Στον Α.Σ Γιάννενα Νιακοπούλου και Παππά

on .

niakopoulou

• Στην απόκτηση της Αλεξάνδρας Νιακοπούλου από τον Φιλαθλητικό Λάρισας και της Κλειώς Παππά από τον ΠΑΣ Γιάννινα, προχώρησε ο Α.Σ Γιάννενα.
Η Αλ. Νιακοπούλου είναι 19 ετών, προέρχεται από τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό και διακρίνεται για την προπονητική της συνέπεια αλλά και τη μαχητικότητά της.
Ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα σε ηλικία μόλις 8 χρονών όπου δουλεύοντας με όρεξη, υπομονή και επιμονή κατάφερε σύντομα να πάρει θέση σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με τη φανέλα του Λαρισαϊκού συλλόγου, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε και σε αρκετές κλήσεις στα κλιμάκια των προεθνικών ομάδων.
Αγωνίστηκε, τέλος, με τη γυναίκεια ομάδα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία.
Η Κλειώ Παππά, μετά από μια μακροχρόνια πορεία εργατικότητας μέσα από τις ακαδημίες του Ηρακλή Ιωαννίνων όπου ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα, εξελίχθηκε γρήγορα σε βασικό στέλεχος της ομάδας γυναικών του Ηρακλή και του ΠΑΣ Γιάννινα αργότερα.
Η 17χρονη έμπειρη κεντρικός ύψος 1.77 με πολλές επιτυχίες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που διοργάνωσε η ΕΣΠΕΔΕ τα τελευταία τρία χρόνια θα προσπαθήσει να κάνει το άλμα παραπάνω με τη μεταγραφή της στη γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.