Στη μάχη του Πανελληνίου οι έφηβοι του Α.Γ.Σ.Ι

on .

agsi efhvoi

• Τις υποχρεώσεις του στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Θεσσαλονίκης, ξεκινάει από σήμερα ο ΑΓΣΙ.
Το σύνολο του Ετεοκλή Εξαρχόπουλου θα δώσει συνολικά 5 αγώνες εντός πέντε ημερών, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η γιαννιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 6.30 μ.μ τον Πιερικό Αρχέλαο, αύριο στις 4.30 μ.μ τον Κ.Α.Ο.Χ Ευρώπη 87’, την Τετάρτη στις 6.30 μ.μ τον Αρχέλαο Βόλου, την Πέμπτη στις 4.30 μ.μ τους Διόσκουρους Κοζάνης και στο φινάλε θα παίξει κόντρα στον Αρίωνα στις 12.30 μ.μ την Παρασκευή.
Ο ΑΓΣΙ για να φτάσει μέχρι την προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων χρειάστηκε να κερδίσει 4 αγώνες. Αρχικά είχε επικρατήσει του Σπάρτακου με 67-53, εν συνεχεία του Θρύλου Ιωαννίνων με 63-36.
Στον ημιτελικό που διεξήχθη στο Καναλάκι οι παίκτες του Εξαρχόπουλου κατάφεραν να κερδίσουν με 59-46.
Στον μεγάλο τελικό που είχε πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Αερογέφυρας τον περασμένο Φεβρουάριο, οι Γιαννιώτες επιβλήθηκαν του Π.Α.Σ. Ναυπάκτου με 60-55 κατακτώντας την κούπα της ΕΣΚΑΒΔΕ στην κατηγορία των εφηβων.
Αναλυτικά το ρόστερ του ΑΓΣΙ: Κωνσταντίνος Πάνος, Γιώργος Χαρίτος, Μιχάλης Τζουβάρας, Δημήτρης Γκούρας, Αλέξανδρος Ντάτσης, Ευάγγελος Γεωργονίκος, Χρήστος Λυγούρας, Θεόδωρος Συκοβέλης, Νίκος Μήτταρης, Βασίλης Χρήστου, Γιώργος Παππάς, Σπύρος Ζαχάρτζης, Κώστας Κοντός.