Σήμερα ξεκαθαρίζει το τοπίο για το πρωτάθλημα της SL2

on .

SUPER LEAGUE 2 SHMA

• Σήμερα στις 16:00 θα εκδικαστεί η προσφυγή του Λεβαδειακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εναντίον της απόφασης οριστικής διακοπής και της επικύρωσης της βαθμολογίας της Super League 2.
Υπενθυμίζεται ότι οι Βοιωτοι προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο για τον τρόπο που έγινε η ψηφοφορία για την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2 καθώς σύμφωνα με την ομάδα του Κομπότη δεν τηρήθηκαν τα 3/4 επί του συνόλου των ψήφων.
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός προσέφυγε κατά όλων των υπολοίπων ΠΑΕ της Super League 2, ανεξαρτήτων των ψήφων τους, αλλά και κατά του προέδρου της Ένωσης της Super League 2, Λεωνίδα Λεωτσάκου και του εκπροσώπου της ΕΠΟ, Λεωνίδα Θωμαΐδη.

«Στασιμότητα» στον ΠΑΣ
Την ίδια ώρα «άκρα του τάφου σιωπή» επικρατεί στην καθημερινότητα του ΠΑΣ Γιάννινα και μια μυστικοπάθεια την οποία έχει επιβάλλει στους συνεργάτες του προσωπικά ο Γιώργος Χριστοβασίλης.
Ο μεγαλομέτοχος των Γιαννιωτών έχει κινηθεί αθόρυβα τόσο για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Ντάσιου στη θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.
Προφανώς, ο Γ.Χριστοβασίλης κινείται με πάσα μυστικότητα προκειμένου να παρουσιάσει συνεργάτες και παίκτες στην "πρώτη" της ομάδας την ερχόμενη εβδομάδα. Κάτι που συνηθίζει άλλωστε ο μεγαλομέτοχος των Ηπειρωτών.
Προς το παρόν πάντως έχουμε ανανεώσεις μελών του τεχνικού επιτελείου, όλων των συνεργατών του Αργύρη Γιαννίκη, οι οποίοι θα συνεχίσουν στις θέσεις τους και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών όπως οι Σεργκελασβίλι, Μπουκουβάλας και Σκόνδρας.

Η ευρωπαϊκή ανάμνηση
Χαραγμένη στη μνήμη των Γιαννιωτών φιλάθλων θα μείνει η 14η Ιουλίου καθώς χτες συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από εκείνο το αξέχαστο βράδυ του 2016 και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο θρίαμβος με 3-0 επί της νορβηγικής Οντ Γκρένλαντ για τα προκριματικά του Europa League.
Ήταν Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 όταν η ομάδα της Ηπείρου έγραψε τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας της, αγωνιζόμενη για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Και όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά πέτυχε την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη και εν συνεχεία πήρε την πρώτη της ευρωπαϊκή πρόκριση.
Στο πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού του ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εντυπωσιακός και συνέτριψε τους Νορβηγούς με 3-0. Ο Γιαννιώτης τότε αρχηγός της ομάδας Αλέξης Μιχαήλ άνοιξε από νωρίς (7') τον δρόμο των γκολ για να ολοκληρώσουν τον θρίαμβο οι Ισπανοί Ναδάλες (31') και Ακόστα (68'), σε μια ονειρεμένη βραδιά σε ένα κατάμεστο από φιλάθλους "Ζωσιμάδες".
Ένα ονειρεμένο καλοκαιρινό βράδυ που θα θυμούνται για χρόνια οι Γιαννιώτες φίλαθλοι και ευχή όλων είναι να μην παραμείνει μια ευχάριστη, αλλά μακρινή ανάμνηση. Τα όσα πέτυχε η ομάδα του Γιάννη Πετράκη το 2016 δεν πρέπει να μείνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να είναι να ξαναζήσει η ομάδα ανάλογες επιτυχίες.