Νέα του ερασιτεχνικού

on .

krapsi

Στις 23/07 ξεκινάει προετοιμασία η Πίνδος Κόνιτσας

• Για την Πέμπτη 23 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η έναρξη προετοιμασίας της Πίνδου Κόνιτσας όπου θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός στις 6 το απόγευμα, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.
Συγκεκριμένα, στις 1/8 με Σταυράκι, 5/8 με Αγία Μαρίνα, 8/8 με Κληματιά, 13/8 με Ροδοτόπι και 19/8 με το Νεοχωρόπουλο.

Αετός Νήσου: Απέκτησε Οικονόμου - Συμφώνησε με Χαρίση

• Επένδυση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές κάνει ο Αετός Νήσου που πραγματοποίησε την τέταρτη μεταγραφή του, αποκτώντας από την Κρύα τον 20χρονο Ιάσονα Οικονόμου ο οποίος αγωνίζεται στα χαφ.
Από εκεί και πέρα η διοίκηση συμφώνησε με όλους τους παίκτες (πλην του Βαγγέλη Κάτσενου που αποχώρησε και η διοίκηση τον ευχαριστεί για την προσφορά του) που αποτελούσαν το περσινό ρόστερ και έτσι ο προπονητής κ. Τόλης θα έχει τον βασικό κορμό της ομάδας και με τις ανάλογες προσθήκες που ήδη γίνονται θα παρουσιάσει ένα δυνατό και αξιόμαχο σύνολο και στο φετινό πρωτάθλημα.
Σε μια κίνηση-ματ προχώρησε η διοίκηση της ομάδας η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Δημήτρη Χαρίση ως γυμναστή τερματοφυλάκων και φυσικής κατάστασης.

Επέστρεψε στον Βοτανικό ο Κατζιώτης

• Την ερυθρόλευκη φανέλα του Βοτανικού θα ξαναφορέσει, έπειτα από δυο σεζόν, ο Μπάμπης Κατζιώτης.
Η τελευταία ομάδα του 20 χρονου μεσοεπιθετικού ήταν ο Απόλλων Πάργας, από τον οποίο αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη αλλά πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις δυο μήνες, μιας και το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω κορωνοιού.
Στον Ολυμπιακό Βοτανικού αγωνίστηκε την περίοδο 2017-18, πετυχαίνοντας 15 γκολ. Στη συνέχεια πήγε στον Αγροτικό Καστρίτσας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ελπίδες Ιωαννίνων.
O Mπάμπης Κατζιώτης ευχαρίστησε τον Απόλλωνα Πάργας και δήλωσε πώς θα προσπαθήσει το καλύτερο με τη νέα του ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Γκοτζιάς και Κτενάς στους Μικρασιάτες

• Σε δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Α.Ε. Μικρασιατών.
Συγκεκριμένα απέκτησε από τον Απόλλωνα Πάργας τον 24χρονο τερματοφύλακα Κώστα Γκοτζιά και από τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Παύλο Κτενά.
Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν αρκετές παραστάσεις από το τοπικό μας πρωτάθλημα και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν την ομάδα του Χρήστου Βαζάτη, ώστε να πραγματοποιήσει τους στόχους της.
Στο Ασβεστοχώρι ο γκολκίπερ Βαγγελής

• Στην απόκτηση του 30χρονου τερματοφύλακα Χρήστου Βαγγελή από τον Ολυμπιακό Βοτανικού, προχώρησε το Ασβεστοχώρι.
Η Διοίκηση του ΠΑΟ Ασβεστοχωρίου καλωσορίζει τον Χρήστο Βαγγελή στην ομάδα και του εύχεται μια να έχει καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

Στα πράσινα του Αγροτικού Αστέρα οι Γιαννούλης - Κόντος

• Δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά. Η αρχή έγινε με τις προσθήκες των επιθετικών Μπισέλα και Παπαρούνα από Κληματιά και Πέραμα αντίστοιχα και ακολούθησαν άλλες δύο.
Στο δυναμικό της ομάδας του Σταύρου Παπαβασιλείου ανήκουν, πλέον, ο 22χρονος Αλέξανδρος Γιαννούλης που αγωνίζονταν στους Μικρασιάτες και ο 18χρονος Κωνσταντίνος Κόντος από τον Πωγωνάτο.
Οι δυο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται κυρίως στο χώρο της άμυνας, ενώ ο Γιαννούλης μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ.
Επιπρόσθετα, στην ομάδα του Αγροτικού παρέμειναν δεκατρείς παίκτες από το περσινό ρόστερ και αυτοί είναι οι Μάριος Φερούλης, Αρσένιος Ζότα, Ρομέο Ζότα, Αντώνης Ρούμπης, Αναστάσιος Καράβας, Πέτρος Γκόνης, Παύλος Παπαδιώτης, Παναγιώτης Τάσσος, Σωκράτης Κουλούρης, Ανδρέας Πατσούρας, Ραφαήλ Κοίνης, Βασίλης Κλείτσας και Ηλίας Μιχάλης του Χρήστου.
Η προετοιμασία της ομάδας του Παρακαλάμου θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου στο γήπεδο Καρυών.

Εντείνεται ο προγραμματισμός στον Α.Ο. Σταυρακίου

• Σε ρυθμούς σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν κινούνται στον Α.Ο. Σταυρακίου 2009, με τη διοίκηση να έχει ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με 17 παίκτες, την αποδέσμευση τεσσάρων αλλά και την έναρξη της προετοιμασίας στις 20 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του «Λέανδρος Καμηνάς».
Οι παίκτες που θα ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας και τη νέα χρονιά είναι οι: Γκάτζιος Κων/νος, Βούλγαρης Νίκος, Πράσσος Αχιλλέας, Βήχας Κων/νος, Παπούλιας Μάριος, Τούσης Χρήστος, Μαργιόλας Ανδρέας, Σακκάς Σπυρίδων, Κολιός Κων.νος, Παπαπέτρος Κων/νος, Πατσιάς Παναγιώτης, Σοφίας Ελευθέριος, Ζάγκας Θωμάς, Σιάκας Ιωάννης, Φώτος Γεώργιος, Καλογιάννης Γρηγόριος και Χήτας Παύλος.

Έδωσαν τα χέρια Κράψη και Γόγολος

• Στην απόκτηση του αμυντικού Βαγγέλη Γόγολου από τον Απόλλωνα Πάργας προχώρησε η Κράψη.
Ο Γόγολος ξεκίνησε στις ακαδημίες της Ανατολής και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Καλπάκι (2 διαφορετικές χρονιές), στην Κ17 του ΠΑΣ, δύο χρόνια στον Θρίαμβο Σερβιανών, μετά πήγε στον Θρίαμβο Λούρου όπου και εκεί έπαιξε δύο χρόνια και τελευταίος του σταθμός ήταν ο Απόλλων Πάργας.
Αγία Μαρίνα: Σεφτέ στις μεταγραφές με Άρη και Ηλία Μπαμπούλια

• Τις δύο πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε η Αγία Μαρίνα αποκτώντας από την Κρύα, η οποία δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α'κατηγορίας, τους Ηλία και Άρη Μπαμπούλια.
Ο 22χρονος Ηλίας Μπαμπούλιας αγωνίζεται ως επιθετικός και στην Κρύα οι πιοπαραγωγικές του χρονιές ήταν την περίοδο 2016-17 και την περίοδο 2018-19 όπου σημείωσε 18 γκολ.
Ο 19χρονος Άρης Μπαμπούλιας αγωνίζεται ως μπακ και είχε μια σταθερή και καλή πορεία στην Κρύα.

kefalovryso

Τον Τάχια απέκτησε το Κεφαλόβρυσο

• Τον κεντρικό αμυντικό Γιώργο Τάχια από το Σούλι Παραμυθιάς απέκτησε η Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου.
Ο Τάχιας έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, στον Α.Ο Κοζάνης και 3 χρόνια στον Αιολικό Μυτιλήνης στη Γ’ Εθνική και με τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα του ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄Ερασιτεχνικής.
Η Διοίκηση τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

Στην Χρυσοβίτσα Κολιούσης και Περιστέρης

• Έπειτα από μία αποχώρηση, αυτή του Νίκου Μπαλαντάνη, η ομάδα της Χρυσοβίτσας ανακοίνωσε και τις πρώτες προσθήκες της, ενισχύοντας τον περσινό βασικό κορμό της.
Συγκεκριμένα, απέκτησε τον μέσο Παναγιώτη Κολιούση από τους Κραψήτες Καππαδόκες και τον τερματοφύλακα Κοσμά Περιστέρη την ομάδα της Ζωοδόχου.

Μεταγραφικό χτύπημα η Δαφνούλα με Αναγνώστου και Αγγέλη

• Δύο δυνατές μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα της Δαφνούλας η οποία ενισχύεται σημαντικά με την επιστροφή της στη Β' ερασιτεχνική κατηγορία.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν από τους Ραφταναίους οι Αντώνης Αναγνώστου και Στέφανος Αγγέλης.
Ο Αναγνώστου αγωνίζεται στην επίθεση και ο Αγγέλης στην άμυνα και οι δύο με αρκετή εμπειρία στο χώρο του ερασιτεχνικού θα βοηθήσουν σημαντικά τη Δαφνούλα στο να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή περίοδο.

Στην Αετορράχη Λιπιώτης και Κατσάνος

• Δύο σημαντικές προσθήκες έκανε στο ρόστερ της η Αετορράχη αποκτώντας από τον Ολυμπιακό Βοτανικού τους Θωμά Λιπιώτη και Κοσμά Κατσάνο.
Τόσο ο Λιπιώτης όσο και ο Κατσάνος έχουν πολλές εμπειρίες από ομάδας Α' και Β' κατηγορίας και θα δώσουν σημαντικές λύσεις και βοήθειες από τις θέσεις που αγωνίζονται στην ομάδα του Δημήτρη Ξανθάκη.