Το νέο τεχνικό διευθυντή «ψάχνει» ο Γ. Χριστοβασίλης

on .

SERGKELASBILI
• Στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γιώργου Ντάσιου βρίσκεται ο Γιώργος Χριστοβασίλης για το νέο διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος στον ΠΑΣ Γιάννινα και ήδη πολλά ονόματα έχουν αρχίσει να ακούγονται  ως  πιθανοί  διάδοχοι.
Η πεποίθηση του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ότι πρέπει να υπάρξει αντικατάσταση στη συγκεκριμένη  νευραλγική θέση και θεωρούσε ότι δεν θα ανταποκρίνονταν ο Γιώργος Ντάσιος στο συγκεκριμένο πόστο. Μάλιστα, οι πληροφορίες από το περιβάλλον Χριστοβασίλη αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος ψάχνει να βρει έμπειρο τεχνικό διευθυντή, να μην πάρει αχρείαστο ρίσκο και να μην προχωρήσει σε πειραματισμούς με ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζει τις απαιτήσεις τις θέσεις.
 Εκ του αποτελέσματος
Μάλιστα, στις αντιδράσεις μεγάλης μερίδας των φιλάθλων και των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα για την αντικατάσταση του Ντάσιου, από πλευράς διοίκησης διαρρέεται ότι οι επιλογές του προέδρου θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, όπως έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν και με τους προπονητές. Στην ουσία ο Γ. Χριστοβασίλης θεωρεί ότι θα δικαιωθεί από την επιλογή του να προχωρήσει σε αντικατάσταση και θα τον δικαιώσει ο χρόνος. Αν ευσταθούν οι πληροφορίες για έμπειρο πρόσωπο που έχει ξαναδουλέψει στη συγκεκριμένη θέση, αυτομάτως παύει να ισχύει η περίπτωση Λίλα. Ο Αλβανός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής δεν έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο πόστο, παρά την στενή και επιχειρηματική σχέση που έχει με τον Χριστοβασίλη το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Επιστροφή Πάντου;
Πάντως τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι "ερυθρόλευκων" αποχρώσεων, δηλαδή θα έχει περάσει στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ένα από τα πολλά ονόματα που ακούστηκαν ήταν και αυτό του Τάσου Πάντου. 
Ο Γιαννιώτης πρώην ποδοσφαιριστής με πολλά χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό,αλλά και στον ΠΑΣ Γιάννινα προς το τέλος της καριέρας του, έχει εργαστεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όντας βοηθός του Αντώνη Νικοπολίδη στην Κ 19, αλλά και του Τάσου Θέου στην Κ 17. Μάλιστα, για λίγο καιρό είχε βρεθεί και στην πρώτη ομάδα όντας βοηθός του Βασίλη Βούζα μετά την αποχώρηση του Πάουλο Μπέντο.
Ωστόσο, ακόμα και το όνομα του Πάντου δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς ούτε αυτός έχει δουλέψει ξανά στο συγκεκριμένο πόστο και τον ενδιαφέρει περισσότερο η προπονητική. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του Γιώργου Ντάσιου και θα προχωρήσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς.
Παρελθόν ο Σεργκελασβίλι
Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, ο Γεωργιανός Λάσα Σεργκελασβίλι μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Το συμβόλαιο του Σεργκελασβίλι με τον ΠΑΣ ολοκληρώνονταν σήμερα τελευταία μέρα του Ιουνίου, αλλά υπήρξε οψιόν από πλευράς ΠΑΣ για ανανέωση του συμβολαίου για ακόμα 1,5 χρόνο κάτι που όμως δεν θα συμβεί και ο Γεωργιανός αποχώρησε από την ομάδα.
Ο Σεργκελασβίλι ήταν ο μεγάλος άτυχος πέρυσι καθώς τραυματίστηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στο "Ζωσιμάδες" σε διεκδίκηση της μπάλας και σύγκρουση με τον τερματοφύλακα Γιαννίκογλου. Υπέστη ρήξη χιαστών, έμεινε 8 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και επέστρεψε στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα, την άνετη επικράτηση με 4-1 επί της Κέρκυρας, όταν και αγωνίστηκε βασικός για περίπου 65 λεπτά. 
Ο 29χρονος Γεωργιανός αριστερός μπακ είχε τεχνικές αρετές και διέθετε εξαιρετική σέντρα και εκτελέσεις στημένων, όμως στάθηκε άτυχος με τους δύο τραυματισμούς και φεύγει από τον ΠΑΣ έχοντας μόλις 12 συμμετοχές. 11 στο πρωτάθλημα της Super League με τον Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία και μόλις 1 στο περσινό πρωτάθλημα της Super League 2 με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο.