Σήμερα η Γ.Σ. και οι εκλογές στην Ανατολή

on .

aoa

• Σήμερα στις 7 μ.μ στα γραφεία της Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών στην Ανατολή, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ομάδας και ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται η διενέργεια Εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία την προγραμματισμένη ώρα, η Γ.Σ θα πραγματοποιηθεί και πάλι σήμερα στις 8 μ.μ. Παράλληλα, αύριο αναμένεται να γίνει η κλήρωση των κουπονιών της οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου, σύμφωνα με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου.
Πολλά για το μέλλον της ομάδας θα εξαρτηθούν από τη σημερινή Γενική Συνέλευση, μιας και η νεοεκλεγείσα διοίκηση θα κληθεί να τρέξει τα ζητήματα που αφορούν στον προγραμματισμό του Α.Ο Ανατολής την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική, στην οποία παρέμεινε αγωνιστικά η ομάδα όταν και διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω κορωνοιού.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:
1. Έγκριση της ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων και του ετήσιου διαχειριστικού απολογισμού και ισολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Έγκριση της ετήσιας έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
3. Έγκριση του προϋπολογισμού.
4. Συζήτηση για την πορεία ομάδων Ανδρών και Γυναικών στα εθνικά πρωταθλήματα της ΕΠΟ και προγραμματισμός δράσεων της ερχόμενης χρονιάς.
5. Πραγματοποίηση αρχαιρεσιών για ανάδειξη μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Aγία Μαρίνα: Πρόεδρος ο Φαρμάκης, προπονητής ο Στάμος

• Μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στο σωματείο, πρόεδρος της ομάδας αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Φαρμάκης, διαδέχοντας στην προεδρία τον Θεοφάνη Τσέβη που πλέον θα βρίσκεται στη θέση του Αντιπροέδρου.
Η νέα διοίκηση με την ανάληψη των καθηκόντων της ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μήτση, ενώ μόλις χθες βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του προπονητή Ανδρέα Στάμου,ο οποίος ήταν και πέρυσι στον πάγκο της ομάδας μέχρι τον Γενάρη, ενώ με αυτόν προπονητή η Αγία Μαρίνα είχε πανηγυρίσει την επιστροφή της στην Α΄Κατηγορία το 2019.

Στην Ηλιόκαλη ο  Αντ. Δημητρίου

• Ο Αντώνης Δημητρίου θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στην τεχνική ηγεσία της Ηλιόκαλης μετά την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ διοίκησης και προπονητή.
Ο κ.Δημητρίου είναι ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές του ερασιτεχνικού και αναμένεται να βοηθήσει την Ηλιόκαλη να πετυχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά στη Β’ Ερασιτεχνική.

ΕΠΣΗΠ
Από σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής

• Από σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου, ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων για τα πρωταθλήματα Α' και Β' κατηγορίας. Οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την επόμενη Παρασκευή 3 Ιουλίου.