Στόχος μας να μετατρέψουμε σε ΚΑΕ την ομάδα Μπάσκετ

on .

vikos pas

• Σε «αχαρτογράφητα νερά» και με την απογοήτευση των φίλων του μπάσκετ να είναι έντονη μετά την αρνητική εξέλιξη που σημειώθηκε με την αποχώρηση της Διοικούσας Επιτροπής που ανέβασε την ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία, κινείται πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Λίγες ώρες αργότερα μετά την ανακοίνωση της παραίτησης- αποχώρησης της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας μπάσκετ, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναγνωρίζει τη σημαντική προσφορά των μελών της, υποστηρίζει ωστόσο ότι η συνέχιση της συνεργασίας δεν ευοδώθηκε εξαιτίας του κινδύνου «να εμπλακεί σε νομικά προβλήματα που δεν αρμόζουν».
Όσον αφορά το μέλλον της ομάδας, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ αναφέρει ότι κάνει μια ύστατη προσπάθεια να συνεχιστεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, μέσω της ανεύρεσης ενός χορηγού που θα δώσει τη δυνατότητα να δημιουργηθεί Κ.Α.Ε., που ήταν και η βασική διαφορά με την παραιτηθείσα Επιτροπή Διοίκησης.
Με βάση τα οικονομικά δεδομένα, η προσπάθεια αυτή φαντάζει αρκετά δύσκολη και η ευχή των φίλων του μπάσκετ και γενικά των φίλων του αθλητισμού των Ιωαννίνων είναι να βρεθεί λύση, ώστε να μη χαθεί η μοναδική ευκαιρία που δίνεται να έχει η Ήπειρος ομάδα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του μπάσκετ στην Ελλάδα.
Στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ, δεν παραλείπει να ευχαριστήσει και όσους συνεργάστηκαν μαζί του τα τελευταία χρόνια: «Αισθανόμαστε – υπογραμμίζει- την υποχρέωση να τους ευχαριστήσουμε όλους (ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Μάντζιο) για αυτή την κοινή πορεία και τους ευχόμαστε υγεία και ευτυχία και παράλληλα είμαστε ανοικτοί σε μελλοντική συνεργασία».